Ανδρομάχη Κεπενού –Ολοκληρωμένες προτάσεις γάμου, βάπτισης και διακόσμησης

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το ανθοπωλείο της Ανδρομάχης Κεπενού -Γούναρη 131, Πάτρα- για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας :

Οργανώνουμε και Σχεδιάζουμε την κάθε περίσταση

Είτε θέλετε έναν πλήρη στολισμό με άνθη για μια ειδική περίσταση της ζωής σας, είτε θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης με ένα μοναδικό λουλούδι έχουμε να σας προτείνουμε την πιο όμορφη, ευωδιαστή και ταιριαστή σύνθεση.

Βάπτιση
Και να που το μικρό σας πριγκιπόπουλο ήρθε η ώρα να λάβει επίσημα το όνομά του!
Μια πανέμορφη στιγμή, γεμάτη συμβολισμούς. Ελάτε να δημιουργήσουμε τις πιο όμορφες, χαρωπές μαγεμένες συνθέσεις λουλουδιών που θα στολίσουν αυτήν την τόσο ξεχωριστή τελετή,
την βάπτιση του μικρού σας θησαυρού…

Γάμος
Ο γάμος είναι η πιο λαμπρή στιγμή στην διαδρομή ενός ζευγαριού. Διαλέξτε από τις υπέροχες συνθέσεις μας ή βάλτε την προσωπική σας πινελιά, διαλέγοντας τα λουλούδια που θα στολίσουν με τα χρώματά τους και θα ευωδιάσουν την τελετή του γάμου σας

Διακόσμηση
Ο στολισμός με λουλούδια για κάθε περίσταση είναι μια ευγενική και αισιόδοξη χειρονομία.
Οι συνθέσεις που θα δημιουργήσουμε για εσάς θα προσθέσουν στον χώρο σας χρώμα, φρεσκάδα και καλαισθησία…

Ας δούμε μερικές κριτικές για το ανθοπωλείο της “Ανδρομάχου Κεπενού”, όπως τα αλιέυσαμε από το facebook :

“Κάναμε βάπτιση – εξπρές στις αρχές του φθινοπώρου και είχαμε πολύ άγχος, τόσες λεπτομέρειες και τόσοι καλεσμένοι σε τόσο λίγο χρόνο, είναι δύσκολο θέμα. Το καλύτερο κομμάτι ήταν ο ανθοστολισμός, μας βοήθησαν τόσο πολύ από το ανθοπωλείο “Ανδρομάχη Κεπενού-Ανθοστιλισμοί-Γάμος-Βάπτιση”, ανέλαβαν τα πάντα και τα είχαν έτοιμα σε χρόνο ρεκόρ. Και πόσο εντυπωσιακά ήταν όλα! Σαν παραμύθι, πανέμορφα λουλούδια, πρωτότυπες συνθέσεις, απλά τέλεια!”

Στέλλα – Γιάννης

“Βαπτίσαμε το καλοκαίρι το αγοράκι μας και θέλαμε να στολίσουμε με λουλούδια την εκκλησία και την αίθουσα που κάναμε την δεξίωση. Δεν περιμέναμε κάτι τόσο όμορφο! Όλοι οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά, νιώσαμε πολύ περήφανοι για την επιλογή μας να εμπιστευθούμε το ανθοπωλείο της Ανδρομάχης Κεπενού”.

Χάρης-Μαρία

Η Ανδρομάχη Κεπενού νομίζω είναι η πιο ασφαλής επιλογή για στολισμό γάμου. Φαίνεται απλό θέμα, αλλά θέλει τέχνη να διαλέξεις σωστά τις συνθέσεις για μια τόσο ιερή στιγμή. Τελικά μας δημιούργησαν μια ονειρική ατμόσφαιρα, όλοι όσοι ήρθαν στον γάμο έχουν να λένε για τα λουλούδια. Και να πούμε και κάτι σημαντικό, ήταν πολύ πιο οικονομικά από όσο περιμένει κανείς βλέποντας τόσο πλούτο και τόσο περίτεχνες συνθέσεις”.

Πένυ – Σπύρος

“Τον στολισμό με τα άνθη είχα μεράκι να τον κάνω δώρο στην κόρη μου και τον γαμπρό μου. Πήγα κατευθείαν στο ανθοπωλείο της «Ανδρομάχη Κεπενού», γιατί μου το σύστησε φίλος που τον εμπιστεύομαι. Και βρήκα ανθρώπους που ξέρουν την δουλειά τους, έχουν πάθος με τα λουλούδια και την τέχνη της ανθοδετικής. Έκανα ένα δώρο στο κοριτσάκι μου που θα το θυμάται για πάντα, υπέροχη διακόσμηση, πανέμορφα λουλούδια, όπως της αξίζει”.

Ιωάννα Χ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Γούναρη 131, Πάτρα
ΤΗΛ. 1 2610 337798
ΤΗΛ. 2 6976977796
EMAIL andromachikepenou@gmail.com
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: λουλούδι
Η εικόνα ίσως περιέχει: πίνακας, φυτό, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό και λουλούδι
Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και λουλούδι
Η εικόνα ίσως περιέχει: λουλούδι και φυτό
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

You May Also Like