Κωνσταντίνος Αργυρός : ” Ο Ανώνης Ρέμος είναι ένας από τους ανθρώπους που με ενέπνευσε στην αρχή της καριέρας μου ” !

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε αν τον ενοχλεί αυτό, αν υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ τους, ενώ αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά του απέναντι στα νέα παιδιά με τα οποία συνεργάζεται. 

O Αντώνης Ρέμος είχε πει σε συνέντευξη του στο Ρeople ότι «Κάνα δυο φορές η κόρη μου με μπέρδεψε με τον Αργυρό». Υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που υποστηρίζουν ότι η φωνή σου θυμίζει τη δική του. Σε ενοχλεί;

«Αυτό για εμένα είναι τιμητικό, δεν είναι ενοχλητικό. Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας τραγουδιστής που έχει αφήσει το στίγμα του στη μουσική βιομηχανία. Έχουμε μια εκπληκτική σχέση και είναι ένας από τους ανθρώπους που με ενέπνευσε στην αρχή της καριέρας μου. Έχει έναν δικό του, ιδιαίτερο τρόπο διαχείρισης των πραγμάτων στη ζωή του και είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος».

Πώς είναι η συμπεριφορά σου απέναντι στα νέα παιδιά με τα οποία συνεργάζεσαι;

«Μου αρέσει να δίνω χώρο σε νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα και ανοίγουν τα φτερά τους, γιατί βλέπω σε αυτούς τον εαυτό μου, όταν ήμουν πιτσιρικάς. Κάποιοι άνθρωποι ίσως να μη μου είχαν συμπεριφερθεί σωστά, κάποιοι άλλοι, όμως, με αντιμετώπισαν άψογα. Θυμάμαι επομένως τα βιώματα μου και προσπαθώ να βοηθήσω τους νέους. Φυσικά πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι εύκολη δουλειά. Απαιτεί χρόνο, επιμονή, υπομονή, αγάπη και σεβασμό. Είναι πολλά τα συστατικά που πρέπει να έχει ένας καλλιτέχνης, Μπορώ να τον συγκρίνω και με έναν πολιτικό, με την έννοια ότι όπως μια μερίδα ανθρώπων ακολουθεί έναν καλλιτέχνη, έτσι και μια μερίδα κόσμου υποστηρίζει έναν πολιτικό. Ο καλλιτέχνης, βέβαια, δεν μπορεί να πει ψέματα, γιατί μιλάει με τα τραγούδια του», δήλωσε στο People.

You May Also Like