Τι γυρεύουν 40 Ferrari στην Πάτρα

Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα της Ferrari θα κατακλύσουν στην Πάτρα για δύο μέρες (το Σάββατο 15 στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στο Μώλο Αγ. Νικολάου του παλιού λιμανιού)

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «Passione Rossa» (περισσότεροι από 74.100 followers στο Facebook και 5.600 στο Instagram) θα γιορτάσει τα 20 χρόνια ίδρυσης του με διάφορες εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ιταλίας και της Ευρώπης.

Στην Ελλάδα το Club θα παραβρεθεί για την πρώτη φορά στην περιφερειακή πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδας, με τουλάχιστον 40 αυτοκίνητα, μια συγκέντρωση αυτοκινήτων που αναμφίβολα αποτελεί την μεγαλύτερη στην Ελλάδα μέχρι σήμερα.

Το Club “Passione Rossa” ιδρύθηκε από τον Δρ. Fabio Barone (Φάμπιο Μπαρόνε) το 1999, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του μέχρι σήμερα. Μέλη του Club (300 άτομα) είναι αποκλειστικά μεγάλοι Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ή συλλέκτες Ferrari. Έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της πιο διάσημης μάρκας πολυτελών sport αυτοκινήτων στον κόσμο.

Το Club εδώ και χρόνια είναι ένας απαραίτητος συντελεστής για εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις και παραστάσεις όπου τα αυτοκίνητα είναι πρωταγωνιστές μαζί με τον τόπο που επισκέπτονται. Οι επισκέπτες, αποτελούμενοι από ανθρώπους που αγαπούν τις μετακινήσεις, κρίνονται απαραίτητοι για την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Μεγάλος χορηγός των διήμερων εκδηλώσεων στην Πάτρα είναι η εταιρεία «ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ».

Συνολικά το πρωτότυπο event, τόσο στην Πάτρα όσο και την Κέρκυρα  (18 Ιουνίου στο πεζόδρομο των οδών Γεωργίου Θεοτόκη-Ευγ. Βουλγάρεως), τελείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού.

You May Also Like