Οι Ελληνοαυστραλοί και ο Πατρινός που “έλουσαν” στα γαρύφαλλα τον Αργυρό

Φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποτελεί σταθερά την πρώτη επιλογή των ομογενών για την νυχτερινή τους διασκέδαση, όταν έρχονται για διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι Ελληνοαυστραλοί επιχειρηματίες Νίκος και Πίτερ Αργυρόπουλος, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τον Πατρινό Άκη Μπαρδάκη, βρέθηκαν στο Fantasia την Παρασκευή το βράδυ κι έκαναν “αισθητή” την παρουσία του. 

Χόρεψαν με την ψυχή τους, συμμετείχαν σε… λουλουδοπόλεμο αρκετών χιλιάδων ευρώ, ενώ στο τέλος της βραδιάς επισκέφτηκαν τον πιο πετυχημένο τραγουδιστή των τελευταίων ετών στο καμαρίνι του, που τους επιφύλαξε θερμή υποδοχή. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνονται οι Άκης Μπαρδάκης, Nick Argy και Peter Argyropoulos, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, γένι και εσωτερικός χώρος

Τη Κυριακή το απόγευμα, δε, οι «Αυστραλοί» μπήκαν στο αεροπλάνο για την Αυστραλία. Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο στο νυχτερινό κέντρο του Κώστα Μπερτάκη. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Άκης Μπαρδάκης, , τα οποία χαμογελούν, γυαλιά ηλίου, selfie, υπαίθριες δραστηριότητες και κοντινό πλάνο

You May Also Like