Το βαρύ πυροβολικό της Χρυσής Αυγής,! (photos + video)

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο σημερινός ηγέτης της ελληνικής ακροδεξιάς, ρίχνει την Πέννυ Σταθάκη στην εκλογική μάχη στον νομό Λακωνίας. 

Συγγνώμη κύριε πρωθυπουργέ, αλλά ποιά Ελενα Κουντουρά. Συγγνώμη κυρία Φώφη Γεννηματα, τώρα ποια Βάνα Μπάρμπα; Το χάσαμε το κορμί κύριε Τσίπρα, μας το έκλεψε ο γάτος ο Νίκος ο Μιχαλολιάκος. Και το έβαλε στο ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής να ομορφαίνει καταστάσεις. Και να λύνει προβλήματα με μοναδική άνεση και σχόλια του τύπου «Ντρουμπου ντρουμπου ντρουμπου ντου»!

Για την δημοφιλή ηθοποιό Πέννυ Σταθάκη ο λόγος, που κατεβαίνει με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στο νομό Λακωνίας. Για την Παναγιώτα Πέννυ Σταθάκη, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς μας και αυτό είναι το πλήρες όνομα της καλλιτέχνιδος.

Το γράφει και στην σελίδα που μόλις έφτιαξε στο Facebook και αριθμεί ήδη τριψήφιο αριθμό «μου αρέσει». Άλλωστε είναι τόσοι πολλοί οι θαυμαστές της που σύντομα θα πιάσει και νούμερο τετραψήφιο : 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Χ. Α ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ Γ ΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟ_ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΈΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΜΑ ΣΑΣ 🌸🌷🌹ΓΝΩΡΙΖΩ. ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Χ. Α ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΧΆΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΚΑΙΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΕ ΜΑΣ. ΛΑΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΚΩΝΙΣΣΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ.

Και μόνο να την τιμήσουν όσους την έχουν απολαύσει στο επιτυχημένο τηλεοπτικό σίριαλ «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη», που πρωταγωνιστούσε από το 2002 μέχρι το 2004 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, και μιλάμε για πραγματικό πλήθος.

Τόσο στη Λακωνία, όπου είναι η καταγωγή της, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, που την ξέρουν, αφού έχει διαγράψει πολλά χιλιόμετρα στο θεατρικό σανίδι και την τηλεόραση, έχουν να λένε ότι τα… προσόντα της Πέννυς.

Ιδού ο λόγος : 

You May Also Like