Σαρώνει στο Youtube το νέο τραγούδι της Έλενας Γεωργαντά

Η Έλενα Γεωργαντά συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα με τα τραγούδια της και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί στη συνείδηση του κοινού ως το next bing thing του δημοτικού τραγουδιού (και όχι μόνο).

Το νέο τραγούδι της Έλενας Γεωργαντά, με τίτλο «Απόψε έχει κέφια η καρδιά μου», που με τη μελωδική της φωνή έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στην μουσική σκηνή είναι άκρως ανεβαστικό και μάλιστα συνοδεύεται από ένα εξαιρετικά προσεγμένο video clip, το οποίο φέρει την υπογραφή της studio Orange τις τελευταίες μέρες έφτασε τις 67.000 προβολές στο youtube.

Η ανοδική πορεία της πανύψηλης πατρινής τραγουδίστριας είναι σταθερή, αφού προχωράει με αποφασιστικότητα, μεθοδικά και προσεγμένα βήματα, την οποίαν την καθιστούν ανάρπαστη.Έχει μείνει πιστός, λοιπόν, στις μουσικές της αξίες, χωρίς να επηρεαστεί από τα εκάστοτε ρεύματα της εποχής, και αυτό είναι ίσως που τον κρατάει τόσο ψηλά.

Από τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του χειμώνα που μας πέρασε, η Ελενα Γεωργαντα έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις σε κάθε γωνία της Ελλάδας.

You May Also Like