Πάτρα : Το ανθοπωλείο της Ανδρομάχης Κεπενού είναι έτοιμο να καλύψει κάθε γούστο!

Η Ανδρομάχη Κεπενού, όπως θα γνωρίζεται ήδη, στην οδό Γούναρη 131, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Πάτρας, διατηρεί ανθοπωλείο με την επωνυμία «Ανδρομάχη Κεπενού-Ανθοστιλισμοί-Γάμος-Βάπτιση».

Η γνώση της για το αντικείμενο, αλλά και η αγάπη της για το λουλούδι, την έχει κατατάξει πρώτη στην προτίμηση των πελατών, σε ότι αφορά στους στολισμούς για γάμους, βαφτίσεις και εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Ο κόσμος του λουλουδιού, η δημιουργία με βάση τα λουλούδια είναι κάτι που αγαπάμε. Νομίζουμε ότι όταν κάνεις κάτι που σου αρέσει και σε ευχαριστεί τότε μπορεί να το κάνεις σωστά και να πετύχεις», λέει η Ανδρομάχη. «Η ανθοδετική είναι τέχνη που συνεχώς εξελίσσεται, εμείς την γνωρίζουμε, την αγαπάμε και ακολουθούμε την εξέλιξη της».

Το Ανθοπωλείο «Ανδρομάχη Κεπενού» παράγει σε καθημερινή βάση τέχνη, με πρώτη ύλη τα λουλούδια. Το ανθοπωλείο διαθέτει μεγάλη ποικιλία ανθέων-φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καθώς και μία μεγάλη γκάμα με είδη δώρων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: λουλούδι

Κάθε ανθοστολισμός εκδήλωσης είναι μια καινούργια πρόκληση για δημιουργία με φαντασία, μεράκι και γούστο. Αναλαμβάνει τους πιο όμορφους και εντυπωσιακούς στολισμούς για γάμους, βαπτίσεις, εγκαίνια, πάρτι και για οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα στολισμού με μπαλόνια φουσκωμένα με ήλιον ή με αέρα και η δημιουργία συνθέσεων με μπαλόνια. Στο κατάστημα  θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία μπαλονιών σε αμέτρητα  χρώματα, σχέδια και σχήματα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, λουλούδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

«Το λουλούδι και το μπαλόνι δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης, αλλά μέσο έκφρασης συναισθημάτων. Παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις η ομορφιά των λουλουδιών μπορεί να είναι προσιτή σε όλους», μας λέει χαρακτηριστικά η Ανδρομάχη. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Το Ανθοπωλείο «Ανδρομάχη Κεπενού» έχει κερδίσει σαφέστατα την στήριξη του κόσμου και έχει αποκτήσει σταθερούς πελάτες που το προτιμούν και το εμπιστεύονται.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Γούναρη 131, Πάτρα
ΤΗΛ. 1 2610 337798
ΤΗΛ. 2 6976977796
EMAIL andromachikepenou@gmail.com

 

You May Also Like