Έτοιμο το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αχαϊα – Ποια ονόματα «παίζουν»

Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάρτιση από το ΚΙΝ.ΑΛ. του ψηφοδελτίου της Αχαΐας για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου έχει αρχίσει, με την ερχόμενη Κυριακή να θεωρείται ως η πιθανότερη ημέρα για την ανακοίνωσή του.

Σε ότι αφορά στα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν , η υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου είναι αυτή που κυριαρχεί, ενώ δεδομένες πρέπει να θεωρούνται και οι υποψηφιότητες του πρώην γ.γ. στο υπουργείο δικαιοσύνης Μαρίνου Σκανδάμη και του οικονομολόγου Ηρακλή Ρούπα.

Στη «λίστα» που έχει καταρτιστεί υπάρχουν επίσης τα ονόματα του πρώην αντινομάρχη και  υπεύθυνου  της πολιτικής προστασίας επί Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης  Δημήτρη Φιλιππάτου, ο οποίος έχει ως σημείο αναφοράς της Αιγιάλεια, της πρόσφατα εκλεγείσας Περιφερειακής Συμβούλου, με θητεία στην Περιφέρεια της Ηπείρου Δήμητρας Μπάστα – υπό την προϋπόθεση πως τελικά η ίδια θα πει ΝΑΙ – του εκπροσώπου τύπου στο ΚΙΝ.ΑΛ. Αχαΐας Χρήστου Οικονόμου και του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Ανδρέα Τζουραμάνη.

Ολυμπία Λόη,Αθηνά Χρυσανθοπούλου, Δήμητρα Αναργύρου,Λεμονιά Νικολοπούλου, αποτελούν επίσης πιθανές επιλογές, με δεδομένη την ποσόστωση, ενώ σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες ανδρών, ακούγονται και τα ονόματα  των Χρήστου Βουλδή και Διονύση Μαυρόγιαννη.

 πηγή : patrastimes.gr

You May Also Like