Αποκάλυψη-«βόμβα» – Ο κολλητός του Παντελίδη επεκτείνεται επιχειρηματικά στη νυχτερινή Πάτρα

Πολλές φορές χρησιμοποιούμε τη λέξη «βόμβα» σε παρόμοιες ειδήσεις, ακόμα και καταχρηστικά. Αυτήν τη φορά όμως, η χρήση της, δεν εμπεριέχει καθόλου δημοσιογραφική υπερβολή.

Η είδηση πως ο ομογενής επιχειρηματίας της Γερμανίας, Χρήστος Αναστασίου, περισσότερο γνωστός ως “Φαινόμενο”, έχει δεχθεί κρούση από γνωστό πατρινό τραγουδιστή και φίλο του, για να μπει συνέταιρος σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, αλλά χωρίς να συνεισφέρει χρήματα, μόνο τις υψηλές γνωριμίες του, έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί…«Βόμβα» και μάλιστα μεγατόνων. 

Ως εκ τούτου, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, που μιλούν στο “patragossip, τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην Πάτρα, για μια πρώτη μίνι ξενάγηση στο χώρο. Και αν μείνει ικανοποιημένος με αυτά που θα δει, λογικά θα επισπεύσει τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Η οποία, αν ολοκληρωθεί, θα αφορά το IONIO club της Πλάζ. Μιλώντας πάντα για αυτό, σύμφωνα με προηγούμενο ρεπορτάζ μαςπροοριζόταν να φιλοξενήσει το καλοκαιρινό Metropolis. Εντούτοις, κόλλησαν οι διαπραγματεύσεις για το συγκεκριμένο σενάριο και κάπου εκεί προέκυψε ο “Φαινόμενο”. 

O συγκεκριμένος, αν δεν το ξέρετε, ήταν επιστήθιος φίλος του Παντελίδη και σήμερα κινεί τα νήματα στη νυχτερινή ζωή της Γερμανίας. Για αυτό και απολαμβάνει του σεβασμού όλου σχεδόν του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου ανεξαρτήτως ηλικίας ή δύναμης. Στα θετικά του, ότι δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, άρα έχει μεγάλη οικονομική δύναμη, ενώ-μεταξύ άλλων- είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου και δύο καταστημάτων εστίασης στην Γερμανία. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο φαινόμενο ος ήτανε επόμενο, γένι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο φαινόμενο ος ήτανε επόμενο, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο φαινόμενο ος ήτανε επόμενο, , τα οποία χαμογελούν

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο φαινόμενο ος ήτανε επόμενο, άτομα στέκονται

 

 

You May Also Like