Και Πατρινοί στον γάμο Έλληνα ποδοσφαιριστή με καριέρα στο εξωτερικό – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ήρθε στην Ελλάδα από την Αυστρία μόλις δύο μέρες πριν το γάμο του. Όλες τις λεπτομέρειες του παραμυθένιου γάμου τις είχε αναλάβει η νύφη και ο πρώην διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν είχε ανησυχία ότι όλα θα είναι όπως τα έχουν σχεδιάσει καιρό τώρα, από κοινού με τη γυναίκα της ζωής του.

Βίντεο, φωτογραφίες και όλα τα παραλειπόμενα στη στήλη «fwtostefano» του Στέφανου Κωνσταντινίσου στο gossip-tv.gr .

Τάσου Αυλωνίτη με την Νικολίτσα Χρυσανθοπούλου.

Ο αμυντικός που κατάφερε να παίξει σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό χωρίς να ξεσηκώσει τους οπαδούς εκατέρωθεν, έκανε την πιο σπουδαία κεφαλιά-γκολ της ζωής του, αφού μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την πατρινή Νικολίτσα Χρυσανθοπούλου.

Σε κτήμα στο Κορωπί, με κουμπάρους τον ποδοσφαιριστή Αποστόλη Γιάννου από την πλευρά του γαμπρού και την Γεωργία Γαλιατσάτου από την πλευρά της νύφης, τα δύο παιδιά πήραν τις ευλογίες της εκκλησίας και στη συνέχεια απόλαυσαν σε μια πριγκιπική δεξίωση με συγγενείς και φίλους την πιο ωραια – προς το παρόν- ημέρα της ζωής τους.

Ο Τάσος Αυλωνίτης που “έβγαλε μάτια” ως στόπερ στον Πανιώνιο την τριετία 2011 – 2014 είχε πάρει “χρυσή μεταγραφή” στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια, με καθοριστικά μάλιστα γκολ-κεφαλιές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Αυστριακή Στούρμ Γκρατς και μετά μετακόμισε στην Σκωτία και την Χαρτς. Το 2017 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια επέστρεψε στην Στούρμ Γκράτς, στην οποία κατέχει ηγετικό ρόλο στην άμυνα και θα παίξει και την επόμενη χρονιά.

Με τη Νικολίτσα Χρυσανθοπούλου ζουν μαζί ερωτευμένοι τα τελευταία τέσσερα χρόνια και η πατρινή καλλονή είναι το κορίτσι που του έχει σταθεί στη “ξενιτιά” της καριέρας του στις ήσυχες απομακρυσμένες πόλεις της Σκωτίας και της Αυστρίας. Μαζί στα όμορφα, μαζί και στα δύσκολα όπως οι τραυματισμοί που ξεπέρασε ο ποδοσφαιριστής και η μοναξιά του εξωτερικού.

Στη δεξίωση πολλοί φίλοι του γαμπρού, ποδοσφαιριστές, δε σταμάτησαν να χορεύουν, ενώ από από την πλευρά της νύφης την παράσταση έκλεψε η Πατρινή πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου που εμφανίστηκε με αποκαλυπτικό φόρεμα με όλη την πλάτη έξω και η οποία, όπως μαθαίνω, είναι ξανά ελεύθερη, αφού χώρισε μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης με πολύ γνωσό επιχειρηματία.

Ώμος, δεν ήταν η μόνη από την Πάτρα. Στο συγκεκριμένο λαμπερό γάμο, το παρών έδωσαν και ο Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης με την εντυπωσιακή σύζυγο του, Νέλλη Μαρινέλη.

Δείτε το βίντεο από την τελετή και την είσοδο της νύφης Νικολίτσας Χρυσανθοπούλου που τη συνόδευσε ο πατέρας της και η φίλη της Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου:

 

You May Also Like