«Καυστικός» Γιάννης Μάκκας στο IONIAN TV : «Όταν έχεις συνέχεια Κατσιφάρα, Κατσιφάρα, δεν πρέπει να παραπονιέσαι»

Μέχρι τέλος, θα είμαστε μαζί με τον κόσμο, κοντά του. Το πρόγραμμα του Νεκτάριου είναι να κάνει πολλά χιλιόμετρα ακόμα και παρόλο που εξαντλήθηκε όλο αυτό το καιρό με τόσα χιλιόμετρα, πάντα μου έλεγε “Βάλε κιάλο” . Και αυτό είναι καλό για έναν νέο άνθρωπο, που θέλει να δώσει περισσότερα, τόσο σε αυτό τον αγώνα, όσο σε αυτό που έρχεται. 

Αυτό δήλωσε από το πάνελ της εκπομπής Metropolis, του Ioanian, ο πρώην προέδρος της ΝΟΔΕ Αχαία, σήμερα αναπληρωτής Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ και, φυσικά, ενθερμος υποστηρικτής της υποψηφιότητας του Νεκτάριου Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Μάκκας.

Για τον νυν Περιφερειάρχη Δ.Ε Αποστόλη Κατσιφάρα, επισήμανε ο κος Μάκκας ότι έχει «στερέψει» και ότι ο κόσμος δεν τον θέλει πια . Αναλυτικά όσα είπε «Ότι μπορεί να δώσει ένας πολιτικός στα 10 χρόνια, στα 15, θέλετε στα 20, θα τα δώσει . Στα 25 δεν μπορεί άλλο να προσφέρει. Έχει στερέψει. Θέλετε από δυναμική, από ιδέες, από πάθος, από όρεξη. Είναι καιρός να δώσουμε την ευκαιρία και σε ανθρώπους που πρώτη φορά θα ασχοληθούν με αυτό το αντικείμενο. Σίγουρα θα έχουν πιο φρέσκες ιδέες. Σίγουρα μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα. Και αν έχουν πετύχει και στη ζωή τους, έχουν κάνει και πράγματα, τότε είναι η ευκαιρία να τους δώσουμε τη δυνατότητα να τους δούμε», είπε επισημαίνοντας πως «Δεν μπορεί να λέει το 70% , το 75%,του κόσμου στις δημοσκοπήσει που έχουν γίνει το τελευταίο καιρό, δεν θέλουμε τον Αποστόλη τον Κατσιφαρα. Ας δώσουν, λοιπόν, τη δυνατότητα και στους υπόλοιπους. Υπάρχει ο Κώστας Σπηλιόπουλος, υπάρχει ο Νεκτάριος Φαρμάκης. Όταν έχεις συνέχεια Κατσιφάρα, Κατσιφάρα, δεν πρέπει να παραπονιέσαι».

Ο κ. Μάκκας έκανε λόγο επίσης για τους βασικούς στόχους που επιτεύχθησαν: «Ο πρώτος στόχος ήταν να φτιάξουμε το ψηφοδέλτιο και κάναμε πολύ καλές επιλογές πρόσωπον και στους 3 νομούς. Το δεύτερο ήταν να ξεκινήσουμε επαφή με τον κόσμο. Δυστυχώς δεν θα καταφέρνουμε το 100%, αλλά καταφέραμε να έχουμε καλύψει όλη την Περιφέρεια.Κάναμε εκδηλώσεις, κάναμε ομιλίες, κάναμε συναντήσεις. Ότι μπορούσε να γίνει».

Για την επόμενη μέρα επισήμανε το στέλεχος της ΝΔ «Αυτό που λέει ο Νεκτάριος Φαρμάκης είναι ότι και μετά θα συνεχίσουμε. Δεν θέλει να είναι ο Περιφερειάρχης στο γραφείο. Θέλει να συνεχίσει να έχει επαφή με τον κόσμο. Και έτσι είναι η λογική, τα προβλήματα λύνονται όταν είσαι κοντά σε αυτά .Όταν απλά σου μεταφέρονται, θα το μεταφέρει όπως θέλει αυτός που θα το φέρει το πρόβλημα. Καλό είναι πας εσύ εκεί που είναι το πρόβλημα, να δεις εσύ πως μπορείς να δώσει μια λύση».

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Μάκκα στους Νίκο Γιαπρακά & Λίνα Μπάστα, στην εκπομπή «METROPOLIS» της τηλεόρασης του  IONIAN TV.

 

You May Also Like