Θα εμφανιστεί πρώτη φορά στη Πάτρα, την Παρασκευή 17/5 στο Yayaz

Η Λένα Ζευγαρά,  που με τα δικά της «Όνειρα», κατάφερε να προκαλέσει «Ζημιά», να κάνει πολλούς να χορεύουν το «Έχασα τη γη», να δηλώνουν έτοιμοι για «Αμαρτίες» και να αναρωτιούνται «Που ξαπλώνεις, που κοιμάσαι»… έρχεται για πρώτη φορά στο Yayaz • The Place To Be , στην Πάτρα, την Παρασκευή 17 Μαΐου, με ένα live που θα θυμόμαστε για καιρό!

Η ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια , μαζί με την  μπάντα της, θα μας χαρίσει μια μαγική βραδιά, με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, αλλά και του νέου της live unplugged, με γενικό τίτλο Λένα Ζευγαρά | Lena Zevgara – Live Unplugged | HQ 2019που σημειώνει θεαματική άνοδο στο YouTube. Όταν πρωτοβγήκε, βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η αύρα της, τα τραγούδια που ακούγονται ασταμάτητα αυτό το διάστημα, η εξαίρετη φωνή της, οι καθηλωτικές ερμηνείες και η ενέργειά της επί σκηνής δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μαγική. 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Λένα Ζευγαρά θα κερδίσει για άλλη μια φορά το κοινό και θα ξεσηκώσει όσους βρεθούν στο -τελευταίο προ καλοκαιρινό live event του- Yayaz, την Παρασκευή 17 Μαΐου. 

Yayaz • The Place To Be (Πάτρα)
Παρασκευή 17 Μαΐου. 
Ώρα Έναρξης: 22:00

You May Also Like