ΒΟΜΒΑ Ηλ.Τσίπα: Οι πολιτικοί είναι μπροστινοί επιχειρηματιών

Μέσο της εκπομπής Tres Jolie, που επιμελείται και παρουσιάζει η Νικολέτα Αναστασοπούλου στο Lepanto TV, ο Ηλίας Τσίπας, όπου ήταν καλεσμένος, σχολίασε πως οι πολιτικοί είναι εκπρόσωποι επιχειρηματιών. 

Συγκεκριμένα, είπε:

«Λέει κάποιος, είμαι άφθαρτος, πάμε να φέρουμε την αλλαγή, τη νέα σελίδα στην πόλη της Πάτρας, στην χώρα ολόκληρη…Και επειδή εγώ κινούμαι στο παρασκήνιο..ρε φίλε πια αλλαγή να φέρεις όταν εσύ εξαρτάσαι από κάποιους επιχειρηματίες. Δεν το λέω για την Πάτρα, το λέω γενικότερα για το πολιτικό σύστημα. Η άποψη μου είναι ότι οι πολιτικοί είναι εκπρόσωποι των επιχειρηματιών. Όχι, όλοι, οι πιο πολλοί. Καθοδηγούνται από κάποιους επιχειρηματίες. Είναι γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης χρηματοδοτεί την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ. Όπως ο Μελισσανίδης, που είχε τον ίδιο ρόλο επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά».

Αφορμή στάθηκε βέβαια η ερώτηση της παρουσιάστριας, αν θα έβαζε δημοτικός σύμβουλος. 

Δείτε τα επίμαχο απόσπασμα :

Παράλληλα, o δημοσιογράφος-εκδότης των “patragossip-tsipasblog” εκτίμησε πως θα ανανεώσει την θητεία του στο δημαρχικό θώκο της Πάτρας ο Κώστας Πελετίδης. Όσο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, πρόβλεψε πως το όλο παιχνίδι θα παιχτεί ανάμεσα σε Γρηγόρη Αλεξόπουλο και Νίκο Νικολόπουλο. 

You May Also Like