Πάτρα – Το Dunhill All Day ανακαινίστηκε και γίνεται σημείο αφοράς, για όλες τις ώρες της μέρας! (φωτο)

Οι υπεύθυνοι του Dunhill All Day, είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν την δουλειά τους, αύριο, Παρασκευή, 10 Μαΐου, μετά τις 6 το απόγευμα, για την ανακαίνιση που έκαναν. Τοποθετημένο επί του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα 118, είναι ένα από τα πιο ωραία σημεία που μπορείς να βρεθείς. Τόσο ο εξωτερικός όσο κυρίως ο εσωτερικός χώρος ανασχεδιάστηκαν, με χρώματα που δίνουν minimal τόνο και έρχονται να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το αγαπημένο μας στέκι.  

Αλλαγές θα πραγματοποιηθούν επίσης και στο ωράριο λειτουργίας. Πιο συγκεκριμένα, πλέον θα ανοίγει από το πρωί, σερβίροντας υπέροχο καφέ, φυσικούς χυμούς και όλων των ειδών τα snacks και το μεσημέρι, θα συνεχίζει με απολαυστικούς μεζέδες.

Απόγευμα προς βράδυ, εδώ θα βρείτε τον ιδανικό χώρο για τους λάτρεις ποδοσφαίρου (Nova, COSMOTE TV).

Εάν, τέλος, αναζητάτε ένα σημείο αναφοράς για να πιεις ποτό με ωραίες μουσικές, η επιλογή ακούει στο όνομα Dunhill All Day.

Ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα γινόταν πραγματικότητα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, χωρίς την είσοδο του ιδιαίτερα αγαπητού επιχειρηματία στην κοινωνία της Πάτρaς, Λεωνίδα Λεών στο ιδιοκτησιακό σχήμα, ο οποίος  μετατρέπει την κρίση σε ευκαιρία .

You May Also Like