Γιώργος Παναγόπουλος: Μια υποψηφιότητα που ξεχωρίζει, στο ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Από τους συμπολίτες μας, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πρωτεύουσα Ξανά», με επικεφαλής τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί μία υποψηφιότητα, αυτή του κου Παναγόπουλου. 

Ο Γιώργος Παναγόπουλος είναι ελεύθερος επαγγελματίας, και πιο συγκεκριμένα δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών. Πέραν από το επιχειρηματικό «δαιμόνιο», το οποίο τον διακρίνει, είναι ένας νους, πάντα ανήσυχος, σε μια εποχή απογοητευμένη. 

Ο κος Παναγόπουλος αποτελεί μια υποψηφιότητα με δυναμισμό και προοπτικές, που μπορεί να βοηθήσει την πόλη να προχωρήσει πολλά βήματα μπροστά!  Ο λόγος του είναι άμεσος και σαφής και μπορεί να περάσει στο συνομιλητή μηνύματα, πληροφορίες  και προτάσεις. Η αγάπη του για την πόλη και ιδιαίτερα τα Καμίνια, περιοχή στην οποία μένει, είναι μεγάλη και αποδεικνύεται από τη διαρκή προσφορά του στους ανθρώπους της.  Γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα που απασχολούν την Πάτρα και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτά που  άπτονται των ευπαθών ομάδων και των νέων ανθρώπων. 

Ο Γιώργος Παναγόπουλος αντικατοπτρίζει την φρεσκάδα της ανανέωσης και της αλλαγής, που θέλουν οι  Πατρινοί, και παράλληλα έχει τα εχέγγυα της σκληρής δουλειάς και της κοινωνικής ωριμότητας που  πρέπει να έχει ο πολιτικός του σήμερα.

You May Also Like