Παράκτιοι Μεσογειακοί Πάτρας- Αμοιβή 19.000€ σε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για να οργανώσει!!! Τους εθελοντές που θα προσφέρουν δωρεάν εργασία

Μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης, το οποίος «ακουμπάει»  τόσο τους παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες της Πάτρας, όσο κα τον ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, προκύπτει από τα όσα φέρνει στο φως σήμερα το patrastimes.gr , σχετικά με την ύπαρξη απόφασης, σύμφωνα με την οποία, σε σύζυγο στελέχους του κυβερνώντος κόμματος, μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής, το οποίο κατέχει σημαντική θέση σε οργανισμό της περιοχής, ανατέθηκε έναντι παχυλής αμοιβής η ευθύνη οργάνωσης των Εθελοντών της διοργάνωσης.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση, η γυναίκα του συγκεκριμένου στελέχους θα λάβει ποσό το οποίο συνολικά ξεπερνά τις 19.000€ προκειμένου να οργανώσει τους εθελοντές!!!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι αρμόδιοι παράγοντες της  εκτελεστικής και οργανωτικής επιτροπής των αγώνων, αναθέτουν επ’ αμοιβή το συντονισμό των ατόμων, τα οποία καλούν να δαπανήσουν εργατοώρες, προκειμένου να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους.

Ακόμα κι΄ αν παρακάμψει κανείς το νομότυπο του πράγματος, οφείλει να σταθεί με ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα ,σχετικά  με  το κριτήριο με το οποίο και με άλλοθι τον εθελοντισμό, κάποιος θα αμοιφθεί με σχεδόν 20.000 €.

Η υπόθεση έχει προπάντων πολιτικές προεκτάσεις καθώς ως υπεύθυνη για τον οργάνωση και κατ’ επέκταση για να λάβει την αμοιβή, είναι η γυναίκα στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόσο σε περιφερειακό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο, οι αρμόδιοι καλούνται να απαντήσουν με ποιου ευθύνη ελήφθη η απόφαση να προωθηθεί στη συγκεκριμένη θέση , επ’ αμοιβή με αντικείμενο τον εθελοντισμό η σύζυγος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, με την ίδια να έχει επίσης την κομματική ιδιότητα, με τα ερωτήματα να φτάνουν μέχρι την πόρτα του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το patrastimes.gr , είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να υπάρξουν και άλλες αποκαλύψεις για τον τρόπο – σύννομο ή μη –  που και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την περιοχή έχουν εξασφαλίσει παχυλές αμοιβές, μέσα από πόστα που έχουν τοποθετηθεί στους παράκτιους Μεσογειακούς.

πηγή : patrtastimes.gr

You May Also Like