Εικόνες: Αυτό είναι το ψητοπωλείο “κόσμημα” στην Πάτρα- Επένδυση χιλιάδων ευρώ!

Προς το τέλος του μήνα αυτού, υπολογίζεται το opening ενός εκ των μεγαλύτερων και πιο ακριβών σε κατασκευή και διακόσμηση εστιατορίων-ψητοπωλείων στην Πάτρα. Του “Όλα Ψήνονται”, το οποίο, όπως σας έχουμε ήδη πληροφορήσει,  θα εδρεύει στην Πατρών Κλάους 30 και θα στηθεί εξ ολοκλήρου σε αθηναϊκά πρότυπα. Η έμφαση θα δοθεί στο συσχετισμό μεταξύ ποιότητας -τιμής. 

Πρόκειται για μια επένδυση,  η οποία, σύμφωνα με υπολογισμούς, αναμένεται να ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ.Ένα ρίσκο εν τω μέσω κρίσης που σκοπό και στόχο έχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και παράλληλα να δώσει δουλειά σε νέους και νέες σε μια πόλη που μαστίζεται από την ανεργία.

Ειδικά δε σε ηλικίες 18-25 η Πάτρα έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανενεργών νέων στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Ματσάγκος και ο μικρότερος του αδερφός Χριστόφορος, το επιχειρηματικό δίδυμο που έστησε εδώ και μερικά χρόνια το «ΨΗΣΤΗΡΙΟ», στην περιοχή του Ρίου , συνεχίζουν να επενδύουν σε μια πόλη που πιστεύουν πολύ. Και το κάνουν ρισκάροντας χρήμα αλλά και χρόνο.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες, από την εξέλιξη του project, που αναρτήθηκαν στην σελίδα του “Όλα Ψήνονται” στο facebook :

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

You May Also Like