Πάτρα : H Μαρία Κωνσταντίνα υποψήφια με το Νίκο Νικολόπουλο

Η Μαρία Κωνσταντίνα, σπουδάστρια στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε, στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών, πλαισιώνει την δημοτική παράταξη της «Νέας Πάτρας» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Νικολόπουλο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης

«Γεννήθηκα το 1997 στην Πάτρα.

Σπουδάζω στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών.

Στο πρόσωπο του Νίκου Νικολοπουλου είδα έναν ιδανικό για μένα συνδυασμό. Από την μια μεγάλη εμπειρία στην πολιτική και από την άλλη ένα όραμα για την πόλη στην οποία μεγάλωσα.

Με την παράταξη Νέα Πάτρα επιδιώκουμε να έχουμε μια πόλη για όλους με συμμετοχή από νέα παιδιά , συνέπεια , ευαισθησία και ιδέες που μπορούν να μας προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο. Με την στήριξη σας θα αναζητήσουμε και θα εφαρμόσουμε καινοτόμες λύσεις αντιμετωπίζοντας τα σύνθετα προβλήματα που μαστίζουν στην πόλη μας. Έχοντας όλη την θέληση να αγωνιστώ για ένα καλύτερο μέλλον στην πόλη μου αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Γιατί το πιστεύω και γιατί ο Νικος Νικολοπουλος πιστεύει σε εμένα και στο μικρό λιθαράκι που μπορώ να βάλω στο οικοδόμημα της Νέας Πατρας.

26 Μαΐου να είσαι εκει!!! 
Η αποχή είναι παραίτηση κι εμείς οι νέοι δεν παραιτούμαστε . Είμαστε «εδω» και είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε την πόλη που θελουμε , την Πάτρα που ονειρευόμαστε ! την Νέα Πάτρα !».

You May Also Like