Θέλετε να μάθετε με ποιά είναι ο Αργυρός; Αφήστε τις φήμες και διαβαστε όλη την αλήθεια ΕΔΩ!

Έχει το “κοκκαλάκι” ο Κωνσταντίνος Αργυρός και δεν είναι καθόλου τυχαία η μεγάλη επιτυχία του, η πέραση στο κοινό, όχι μόνο των νεαρών ηλικιών, ούτε ότι κρατά ένα νυχτερινό μαγαζί μόνος του, όπως το Fantasia, για εννέα μήνες το χρόνο. Νέος, ωραίος και σταρ χωρίς σύντροφο γίνεται; ‘Οχι για το χώρο μας, το χώρο των media, τα οποία θέλουν πάντα και δράκο και κοκκινοσκουφίτσα στο “παραμύθι”. Πολλοί έγραψαν για τη σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για χωρισμούς και επανασυνδέσεις και τώρα τη σκυτάλη πήρε το 20χρονο μοντέλο Αλεξάνδρα. Μελάνι θα χυθεί για την Αλεξάνδρα και βαρύγδουπες τοποθετήσεις θα γίνουν στους τηλεοπτικούς δέκτες γιατί κάποιοι “γνωρίζουν” για τη νέα σύντροφο του Αργυρού. Λοιπόν, αφήστε τα μίση και διαβάστε αλήθειες παρακάτω, γιατί άλλωστε όσοι θέλετε έναν δράκο στο παραμύθι σας θα φροντίσετε και θα τον βρείτε.

Πάμε να “κάψουμε” τις φρέσκες πληροφορίες οι οποίες θέλουν τον Κωνσταντίνο να έχει δεσμό με το 20χρονο μοντέλο Αλεξάνδρα. Λοιπόν κυρίες και κύριοι. Η Αλεξάνδρα είναι το κορίτσι που πρωταγωνίστησε στο βιντεοκλιπ του Αργυρού “Σ’ έχω ξεπεράσει” το οποίο βγήκε στη δημοσιότητα τον Οκτώβρη που μας πέρασε. Πολλοί τοποθετήστε από το Σάββατο για το θέμα, ουδείς ανέφερε ότι Κωνσταντίνος και Αλεξάνδρα είναι συνεργάτες και μάλιστα φανεροί εδώ και καιρό. Πάρε και το “στοπ καρε” από το κλιπ που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας:

Σχέση ΔΕΝ έχουν τα παιδιά και δε μ’ ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κραβάτι του, ειδικά αν είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, το απόλυτο sex symbol για το 2018 (το 2019 μόλις μπήκε).

Πάμε τώρα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία απόψε θα τον παρουσιάσει στο Madwalkκαι από αύριο θα “ασελγήσουν” πάνω από το “μνήμα” και των δύο για νούμερα τηλεθέασης και για να γεμίσουν τις σελίδες τα περιοδικά. Φυσικά και ο ένας γνωρίζει τον άλλο. Στο κρεβάτι κανενός δεν είμαι κι αν είναι κάποιος από τους γνωρίζνοντες να βγει επιτέλους να το πει, γιατί τα δυο παιδιά ΔΕΝ έχουν σχέση. Όχι, δεν τα ξαναβρήκαν. Όχι, δεν είχαν δεσμό. Όχι, δεν ξαναφούντωσε τώρα ο έρωτας μεταξύ τους. Και επανέρχομαι λέγοντας, ότι δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθενας στο κρεβάτι του. Ειδύλλιο, σχέση, δεσμό δεν είχαν, ούτε έχουν τα παιδιά. Το περασμένο καλοκαίρι, που όπως πολλοι έγραψαν, τα έφτιαξαν Κωνσταντίνος και Ηλιάνα, ο Αργυρός περνούσε καλά σε “φουσκωτάδες” και δεν είχε καμία μονίμως στο πλευρό του, η δε Παπαγεωργίου είχε γυρίσματα και προετοιμασίες για το GNTM. Και για να εξηγούμε. Ναι, έχουν φάει μαζί πριν λίγο καιρό και η ίδια τον έχει απολαύσει στο Fantasia, αλλά στην κρεβατοκάμαρα κανενός δεν είμαι και δε μ΄ενδιαφέρει. Σχέση πάντως δεν είχαν, ούτε έχουν!

Περιμένω τώρα για την επόμενη που θα “χρεώσουν” στον Αργυρό και να με θυμηθείτε θα είναι στα μέσα Μαίου, τότε που θα κάνει πρεμιέρα στο Fantasia. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή…

πηγή : blogs.gossip-tv.gr/fwtostefano

You May Also Like