Περιπέτεια υγείας για την Πατρινή σκηνοθέτιδα Ευανθία Στιβανάκη – Υπέστη έμφραγμα πριν τη συνέντευξη Τύπου της νέας παράστασης

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα συνέβησαν λίγα λεπτά πριν τη συνέντευξη Τύπου της θεατρικής ομάδας Πύργου, για τη νέα παράσταση που ανεβαίνει το Σάββατο στο θέατρο Απόλλων “Ο καλός στρατιώτης Σβέικ” όσοι βρέθηκαν στο φουαγιέ του θεάτρου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η σκηνοθέτιδα της παράστασης Ευανθία Στιβανάκη, υπέστη έμφραγμα και κατέρρευσε μπροστά τα μάτια των μελών της ομάδας, του προσωπικού του θεάτρου και των δημοσιογράφων που κάλυπταν τη συνέντευξη Τύπου.

Αμέσως έσπευσαν να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά και παρέμενε χωρίς τις αισθήσεις της, όλοι ήταν παγωμένοι.

Κλήθηκε άμεσα καρδιολόγος (ο κ. Καραγκούνης) και το ΕΚΑΒ, προσφέρθηκαν πρώτες βοήθειες ακόμα και με απινειδωτή, όμως η Ευανθία Στιβανάκη έδειχνε να μην ανταποκρίνεται.

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.

Κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της και να την διασωληνώσουν.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας τις επόμενες ώρες.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr μέλη της οποίας έζησαν με αγωνία αυτή την περιπέτεια, εύχονται στην αγαπημένη Ευανθία Στιβανάκη – αναπληρώτρια καθηγήτρια στο τμήμα Θεατρικών σπουδών του Πανεπιστήμιου Αθηνών που κατάγεται από την Πάτρα – γρήγορα να ξεπεράσει τον όποιο κίνδυνο και να επιστρέψει γερή στην οικογένεια και τους φίλους της, αλλά και στην πόλη την οποία έκανε να αγαπά το θεάτρο με πάθος…

πηγή : ilialive.gr

You May Also Like