Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών ο Νίκος Θεοδωρόπουλος

Ένας από τους πλέον δραστήριους ανθρώπους στον Νομό, είναι γνωστό ότι είναι ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Πρόσφατα παντρεμένος με την αγαπημένη του Μαρία, δάσκαλος στο επάγγελμα και ιδιαίτερα πετυχημένος σε ότι κάνει, αποτελεί πλέον και «Διδάκτορα» του Πανεπιστημίου Πατρών, διατριβή την οποία περάτωσε με «άριστα». Το θέμα της διατριβής του ήταν «Καινοτομία στο δημόσιο σχολείο». Είναι κάτι πολύ σημαντικό για έναν εκπαιδευτικό να γίνεται διδάκτορας, αφού με αυτόν τον τίτλο μπορεί να γίνεις καθηγητής πανεπιστημίου.

Ο Νίκος Θεοδωρόπουλος αποτελεί τον «μπροστάρη» της επαναλειτουργίας πριν από μερικά χρόνια του ιστορικού σωματείου του Αετού Πατρών, ο οποίος παραμένει η μεγάλη του «αρρώστια».

Τα τελευταία χρόνια μαζί και με μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν τον Αετό Πατρών, κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα στην Α’ Κατηγορία και μάλιστα να είναι και από αυτές που κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν σε αυτό.

Οι δραστηριότητες όμως του Νίκου δεν σταματάνε στον Αετό Πατρών, αφού όπως ήδη αναφέραμε είναι δάσκαλος στο επάγγελμα, Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημοτικός Σύμβουλος και γενικά άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά του τόπου, ενώ είναι έτοιμος εκ νέου να ανανεώσει και επίσημα την υποψηφιότητα του, με την παράταξη του κ. Παπαδημάτου.

πηγή : patragoal.gr

You May Also Like