Οι θρύλοι του πάθους, με ένα αξέχαστο μενού! Γιορτάστε στη #βαρκαrolla

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι στην κορύφωση της, κι αυτό φυσικά πυροδοτεί τη σκέψη κάθε άντρα που βρίσκεται σε σχέση για το πώς θα ικανοποιήσει την αγαπημένη του!

Γιατί ναι, η εν λόγω μέρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για το αντρικό φύλο, αλλά για τις περισσότερες γυναίκες αποτελεί μία καλή συγκυρία για να νιώσουν ότι ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες τους.

Ίσως είναι η πιο σίγουρη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για να γίνει ευτυχισμένη (για εκείνη την ημέρα τουλάχιστον!), καθώς ένας χώρος με ωραία μουσική, διακόσμηση και φαγητό μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά καλά για τους σκοπούς που μπορείτε να έχετε εκείνο το βράδυ.

Ιδανική επιλογή σε αυτή την περίπτωση, για πιάτα θαλασσινών σε μία μοναδική γευστική προσέγγιση, είναι το  “Βαρκαrolla”, επί της  Ηρώων Πολυτεχνείου, ιδιοκτησίας του τάχιστα ανερχόμενου επιχειρηματία Κωνσταντίνου Ερμή.

Οι υπεύθυνοι του #βαρκαrolla υπόσχονται ένα Valentine’s night που θα σας μείνει αξέχαστο. Μία ξεχωριστή ημέρα, ένα ξεχωριστό μενού, για τους θρύλους του πάθους! Αναμφισβήτητα ο πιο κατάλληλος χώρος, για όσους τολμηρούς από εσάς σκοπεύετε να κάνετε την πολυπόθητη πρόταση!

ΒΑΡΚΑΡΟΛΛΑ 

– Ηρώων Πολυτεχνείου 76, 26442, Πάτρα 

– Τηλ: +30.2610433693

– varkarolla.gr

– Email: seamood@varkarolla.gr

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

You May Also Like