Ο Ζαν Μπατίστ δεν ξεσηκώνει μόνο το Romeo, αλλά και το …

Όπως γνωρίζετε ήδη, για επαγγελματικούς λόγους βρίσκεται στη πόλη μας ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, ο οποίος δεν προέρχεται από τζάκι… Ό,τι έχει καταφέρει, το κατάφερε με τη σκληρή δουλειά που κάνει από μικρός στη μουσική του, καθώς ξεκίνησε συνεργασία με το νυχτερινό κέντρο Romeo Plus Patras.

Ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ, πάντως, γνωρίζοντας τη σημασία των «δημοσίων σχέσεων», που κάθε επαγγελματίας πρέπει να αναπτύξει, για να μην παραμείνει στάσιμος, αποφάσισε να το …ρίξει έξω. Όχι σε αντίπαλα μπουζούκια, πώς θα μπορούσε άλλωστε, αλλά διασκέδασε στο Navona Club di Oggi του Άκη Καραβιώτη. Το νούμερο ένα club της Πάτρας, στη θρυλική γωνία της Γεροκωστοπούλου, στο χώρο του παλιού «Καραβίτη» της Αγίου Νικολάου.

Η παρουσία του αυτή δεν άργησε να γίνει αντιληπτή από τους ιθύνοντες ενός νυχτερινού κέντρου. Αναμενόμενα λοιπόν, ο Ζαν Μπατίστ, πήρε το μικρόφωνο και αποθεώθηκε από τον κόσμο για την ερμηνεία του, μεταξύ άλλων, στο κομμάτι “Πές του”. Το οποίο αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερο σουξέ της εποχής και κατ’ επέκταση της καριέρας του. 

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο :

 

You May Also Like