Δείτε εικόνες: Με το… καλημέρα «βούλιαξε» το «Rules» στη Πάτρα με τον Βρέττο

Χωρίς κάποια προηγούμενη εμπειρία από διοίκηση νυχτερινών μαγαζιών, και , όμως, τόλμησε να κάνει βήματα που δεν κάνουν επιχειρηματίες που μετρούν χρόνια στη νύχτα και μάλιστα χαρακτηρίζονται ως «βαριά ονόματα».

Το νεοσύστατο «Rules», στο κτίριο στη διασταύρωση της Ρήγα Φεραίου και Κανάρη, όπου, μέχρι πρότινος, στεγαζόταν η γνωστή μπυραρία «BB King», έχει κάνει αίσθηση σε πολλούς από την πρώτη κιόλας μέρα. Και για του λόγου το αληθές, δείτε τις εικόνες από την πρεμιέρα της Πέμπτης . Την ημέρα δηλαδή που εμφανίστηκε ο Ηλίας Βρέττος, για χάρη του οποίου ο κόσμος περίμενε στις πρωτοφανείς «ουρές», χωρίς να αδημονεί ή να δυσανασχετεί καρτερικά,  να αντικρίσει από κοντά τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. 

Ο Βρέττος, πάντως, όπως δήλωσε επί πίστας, θα βρίσκεται στην Πάτρα και, πιο συγκεκριμένα, το Rules για μια σειρά εμφανίσεων. Σε ότι αφορά τις Πέμπτες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και νύχτα

Μαθαίνουμε δε ότι ο Θανάσης Παντελής, ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του εν λόγω club, στην προσπάθεια του να αφουγκραστεί τις ανάγκες του κόσμου και παράλληλα να απορροφήσει το μεγαλύτερο κομμάτι της νυχτερινής Πάτρας, θα συνεχίσει να επενδύει και σε άλλες ξέφρενες νύχτες διασκέδασης. Έτσι, λοιπόν, είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει τα επόμενα ηχηρά ονόματα τραγουδιστών που θα  φιλοξενήσει στο χώρο του. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, νύχτα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα χορεύουν και πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, νύχτα

You May Also Like