Αποκαλυπτήρια: Αυτό είναι το club κόσμημα στη Πάτρα- Επένδυση χιλιάδων ευρώ- «Ποδαρικό» με Βρεττό!

Μένουν τρεις μέρες πριν το opening ενός εκ των μεγαλύτερων και πιο ακριβών σε κατασκευή και διακόσμηση club στην Ελλάδα, το οποίο θα κάνει «ποδαρικό» με τον πολύ γνωστό τραγουδιστή Ηλία Βρεττό. 

Πρόκειται για μια επένδυση η οποία, σύμφωνα με υπολογισμούς, αναμένεται να ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ. Ένα ρίσκο εν τω μέσω κρίσης που σκοπό και στόχο έχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και παράλληλα να δώσει δουλειά σε νέους και νέες σε μια πόλη που μαστίζεται από την ανεργία. 

Ειδικά δε σε ηλικίες 18-25 η Πάτρα έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανενεργών νέων στην Ελλάδα.

Ο Θανάσης Παντελής, ο επιχειρηματίας που δεν φοβάται τα ρίσκα και το έχει αποδείξει, επενδύει στο κεντρικότερο σημείο της πόλης,  στο κτίριο στη διασταύρωση της Ρήγα Φεραίου και Κανάρη, όπου, μέχρι πρότινος, στεγαζόταν η γνωστή μπυραρία «BB King», καθώς το πιστεύει πολύ. Και το κάνει «ρίχνοντας» ένα κάρο λεφτά. Τώρα μάλιστα σ΄αυτή την εποχή, της κρίσης και της κατήφειας, που τα όνειρα είναι απαγορευτικά. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Πέμπτη αναμένεται να παρευρεθούν, μεταξύ άλλων, στα εγκαίνια πολλοί καλλιτέχνες και φίλοι των επιχειρηματία, όχι μόνο από την Πάτρα, αλλά και την Αθήνα, ενώ, όπως προείπαμε, ο Ηλίας Βρεττός θα «χαϊδέψει» με μαεστρία τα αυτιά των θαμώνων με τις επιτυχίες του. 

Καλή αρχή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Γιατί αναβλήθηκε η πρεμιέρα του «Rules», του νέου πιο στυλάτου club της Πάτρα 

Πάτρα : Βάζει «φωτιά στη νύχτα» η γνωστή μπυραρία BB King- Δείτε σε τι θα μετατραπεί (Αποκλειστικό παρασκήνιο)

You May Also Like