Δεν γυρίζω στους ΑΝΕΛ, απαντά στον Καμμένο ο Ν. Νικολόπουλος

Αρνητική ήταν η απάντηση του ανεξαρτήτου Αχαιού βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου στην ερώτηση επιστροφής που του απήθυνε ο Πάνος Καμμένος.

«Ανήκω στο κόμμα των Πατρινών. Στις 11 Φεβρουαρίου μια καινούργια παράταξη γεννιέται για τη Νέα Πάτρα. Ως εκ τούτου δεν προσχωρώ  στους ΑΝΕΛ, με τους οποίους συνεργάστηκε το κόμμα μου στις τελευταίες εκλογές» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος και υπενθύμισε πως «από τους ΑΝΕΛ δεν αποχώρησα, αλλά διεγράφην από την Κοινοβουλευτική Ομάδα τους τον Νοέμβριο του 2015 μαζί με τον Στάθη Παναγούλη.

» Αιτία ήταν η άρνησή μου να ψηφίσω τα μνημονιακά προαπαιτούμενα, δηλαδή ό,τι είχα ακριβώς είχα πράξει επί κυβερνήσεως Σαμαρά και παραιτήθηκα από υπουργός» ανέφερε μιλώντας στο newpost.gr.

Ο κ. Καμμένος είχε αφήσει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής στον κ. Νικολόπουλο, για να μην διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, αφού για να διατηρηθεί η ΚΟ πρέπει να έχει πέντε βουλευτές εκλεγμένους με το ίδιο ψηφοδέλτιο.

«Αν δεν έρθει ο κ. Νικολόπουλος στους Ανεξάρτητους Έλληνες χάνουν την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στην Βουλή. Αν φύγουμε έτσι θα καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι εμείς δεν παίξαμε ένα παιχνίδι με το Σκοπιανό και το όνομα της Μακεδονίας δεν κάναμε καμιά συναλλαγή».

You May Also Like