Ο Γραμματέα Αχαΐας ΠΑΣΟΚ Νίκος Μοίραλης «ξεσπάθωσε» κατά της Φώφης Γεννηματά

«Θα κριθούμε όλοι μας & πιο πολύ από όλους ο περίγυρος της προέδρου που επιβίωσε με τους διορισμούς στο συνέδριο, επιβιώνει γιατί έχει την αποκλειστικότητα στα ΜΜΕ και επιβιώνει σήμερα με την κατάρτιση ψηφοδελτίων σε κάθε νόμο ανάλογα τα μέτρα τους» δήλωσε ο Νίκος Μοίραλης,  ο Γραμματέας της  Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ , σε ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook.

Παράλληλα, προτείνει την κάθοδο στις εθνικές εκλογές ως ΠΑΣΟΚ!

Αναλυτικά, όσα αναφέρει :

Ελπίζω η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ να συνειδητοποίησε πως μένουμε καθηλωμένοι όλο αυτό το καιρό γιατί ο καθένας λέει & πράττει ότι του κατεβαινει στο κεφάλι.

Ραγκουσης, Θεοδωράκης, Θεοχαρόπουλος, Μωραιτης μπήκαν στο ΚΙΝΑΛ για να πάρουν & όχι να δώσουν. Εδρες σιγουρες έψαχναν για να ανανεώσουν το 7χίλιαρο το μήνα. Η ζημιά έγινε και για αυτό δημοσκοπικά είμαστε σε μονοψήφια ποσοστά ακόμα παρά τη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν σεβαστήκαμε πότε τους 212.000 πολίτες που ψήφισαν στις διαδικασίες μας άλλα προτιμήσαμε να συνεχίσουμε με ομοσπονδίες κ όχι σαν ενιαίο κ αδιαίρετο κόμμα με αποτέλεσμα ο κάθε τυχάρπαστος να υποθάλπτει το εγχείρημα.

Έστω και την ύστατη ώρα ας διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας κι ας συμμετέχουμε με τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές.

Και θα κριθούμε όλοι μας & πιο πολύ από όλους ο περίγυρος της προέδρου που επιβίωσε με τους διορισμούς στο συνέδριο, επιβιώνει γιατί έχει την αποκλειστικότητα στα ΜΜΕ και επιβιώνει σήμερα με την κατάρτιση ψηφοδελτίων σε κάθε νομο ανάλογα τα μέτρα τους.

-Υπάρχουν & άλλοι «Θεοχαρόπουλοι» και θα τους τελειώσουμε στις εθνικές εκλογές αν δεν γίνουν μαγειρέματα…
-Υπάρχουν & άλλοι «Ραγκούσηδες» και θα τους τελειώσουμε στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ αν δεν τους διόρισει ο περίγυρος…

Υ.Γ. Ειδάλλως καθόμαστε κ στις δουλειές μας!

You May Also Like