Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που βίασε την Ρία Αντωνίου!

Σαν βόμβα έσκασε στην εγχώρια showbiz η καταγγελία της  Ρίας Αντωνίου ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον πρώην όπως τον χαρακτηρίζει σύντροφό της επιχειρηματία και γνωστό για τις ερωτικές του περιπέτειες με διάσημες Ελληνίδες μεταξύ των οποίων την Άννα Βίσση, Χρήστο Ψωμόπουλο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο τον Αυτοφώρου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso γνωστό μοντέλο με τη διεθνή καριέρα κατήγγειλε τον βιασμό της το απόγευμα της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων. Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας, διενεργείται αυτεπάγγελτα έρευνα.

Όπως κατήγγειλε το εκρηκτικό μοντέλο, το βράδυ του Σαββάτου ο Χρήστος Ψωμόπουλος φέρεται ότι εξαγριώθηκε από την εμμονή της στην απόφασή της να χωρίσουν και της επιτέθηκε με σκοπό να κάνει σεξ μαζί της με το ζόρι!

Όμως εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά στις προθέσεις τον πρώην συντρόφου της, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να ηρεμήσει και να αποφασίσουν να κοιμηθούν για να συζητήσουν την πορεία του δεσμού τους την επομένη, με «καθαρό μυαλό». Όμως το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ η κουβέντα είχε φουντώσει και η ίδια παρέμενε αμετακίνητη στην αρχική απόφασή της περί χωρισμού, ο επιχειρηματίας εξαγριώθηκε και της επιτέθηκε ξανά. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία τον γνωστού μοντέλου, δεν κατάφερε να του αντισταθεί όταν την έριξε στο κρεβάτι και την υποχρέωσε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

You May Also Like