Γιατί αναβλήθηκε η πρεμιέρα του «Rules», του νέου πιο στυλάτου club της Πάτρας

Γράφτηκε πρώτα από το «patragossip» (ΕΔΩ) . Ότι το κτίριο στη διασταύρωση της Ρήγα Φεραίου και Κανάρη, όπου, μέχρι πρότινος, στεγαζόταν η γνωστή μπυραρία «BB King», και που πλέον θα μετατραπεί σε night club-αθηναϊκών προδιαγραφών, με το λογότυπο «Rules», θα άνοιγε φιλοξενώντας έναν πολύ δημοφιλή τραγουδιστή, που κάνει «θραύση» σε Αθήνα και Μύκονο, στις 17 Ιανουαρίου του 2019. Δύο μέρες δηλαδή πριν την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 19 Ιανουαρίου. 

Mόνο που υπολογίζαμε χωρίς τον αστάθμητο παράγοντα. Και ποιος είναι αυτός; Όχι δεν ήταν τα ρεζερβέ, μιας και μαθαίνουμε ότι το μαγαζί ήταν γεμάτο. 

Το «Rules», τελικά, θα κάνει ..ποδαρικό προς το τέλος του μήνα, με επικρατέστερη ημερομηνία την Τετάρτη (30/1), καθώς οι εργασίες στο εσωτερικό του χώρου δεν έχουν, ακόμα, ολοκληρωθεί, ενώ έπεται και η εξωτερική αναβάθμιση του. 

Όπως καταλαβαίνεται, ο επιχειρηματίας προτίμησε να χάσει δύο βδομάδες γεμάτες κόσμο από το να παρουσιάσει μια Ελληνική προχειρότητα.

Και με δεδομένο ότι οι προσδοκίες που έχουν καλλιγραφηθεί είναι πολύ υψηλές, ήταν λογικό όλα να παγώσουν και να αναβληθούν για λίγο αργότερα. 

Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο… Όλα τ΄αλλα είναι απλά …Παραμύθια της Χαλιμάς.

You May Also Like