«Και σιγά μη φοβηθώ» : Ο Νίκος Σκαλτσάς κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο με την υπογραφή του Άκη Δείξιμου και της Ελένης Γιαννατσούλια

Δυναμικά στη δισκογραφία μπαίνει ο Νίκος Σκαλτσάς, παίρνοντας το «βάπτισμα του πυρός» από τον Άκη Δείξιμο και την Ελένη Γιανατσούλια. Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, με καταγωγή από τη Πάτρα, αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Και σιγά μη φοβηθώ», σε μουσική του «δικού» μας Άκη Δείξιμου και στίχους της μετρ των επιτυχιών, Ελένης Γιαννατσούλια. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Nikos Skaltsas A, εσωτερικός χώρος

Το «Και σιγά μη φοβηθώ» είναι μια αισθαντική, δυναμική μπαλάντα, που σε σαγηνεύει με το πρώτο του άκουσμα, και με τη ξεχωριστή φωνή του Νίκου Σκαλτσά, απογειώνεται.

Η οπτικοποίηση του βιντεοκλίπ θα γίνει στην όμορφη Πάτρα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του πολύπειρου Πέτρου Φυτιλά και το αποτέλεσμα προμηνύεται εντυπωσιακό.

Ο Νίκος Σκαλτσάς, το ήθελε πολύ και το πέτυχε. Γιατί, τι άλλο περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει ένας νέος καλλιτέχνης, για το δισκογραφικό του ντεμπούτο; Το «Και σιγά μη φοβηθώ», είναι η απάντηση. Κυκλοφορεί εντός των επόμενων ημερών.

 

You May Also Like