Παναχαϊκή : Στο κενό η πρόταση Κουνάβη- Στο προσκήνιο ο Σαουδάραβας επενδυτής

Με ανοικτή επιστολή του προς τον φίλαθλο κόσμο της Παναχαϊκής ο Αντώνης Κουνάβης γνωστοποιεί ότι παραχωρεί δωρεάν τις μετοχές του στον Παναγιώτη Κωστόπουλο, καθώς πέρασε η προθεσμία των 48 ωρών που είχε δώσει στους μετόχους της Παναχαϊκής Συμμαχίας για να του παραδώσουν τις μετοχές τους και να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, χωρίς να λάβει καμία απάντηση.

Παράλληλα, κάνει γνωστό ότι προχωρούν οι συζητήσεις με Σαουδάραβα επενδυτή, ο οποίος ενδιαφέρεται να αναλάβει την Παναχαϊκή, καθώς, χθες το απόγευμα και λίγο πριν από τον αγώνα  με τον ΠΑΟΚ, υπήρξε συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ με εκπροσώπους του Σαουδάραβα. Μάλιστα συμφωνήθηκε να τού προσκομιστούν εντός δύο ημερών όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Αναλυτικά η επιστολή του Αντώνη Κουνάβη αναφέρει:

«Αγαπητοί Παναχαϊκιώτες

Με αίσθημα ευθύνης έναντι της αγαπημένης μας ομάδας και προκειμένου να αρθεί το σημερινό διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο, όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, κατέθεσα μια σαφή πρόταση στους μετόχους της και καλούς μου φίλους, με δυο άξονες.

Συγκεκριμένα, τούς ζήτησα στο μέτρο που τούς αναλογούσε και τούς αναλογεί, βάσει του ποσοστού των μετοχών που κατέχουν, να συνεισφέρουν οικονομικά ώστε να εξοφληθούν τα χρέη και να καλυφθούν οι τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκής 1891, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Παράλληλα, τους ζήτησα να μού παραδώσουν τις μετοχές τους, ώστε να αναλάβω πλήρως τη λειτουργία της ομάδας και με την αμέριστη συμπαράσταση των χιλιάδων οπαδών μας, αυτή να πορευτεί και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών, φτάνοντας εκεί που τής αξίζει και θέλουμε όλοι να βρίσκεται.

Έθεσα δε προθεσμία 48 ωρών για να απαντήσουν στην πρόταση μου με το σκεπτικό ότι εδώ και μια εβδομάδα «τρέχει» η μεταγραφική περίοδος και επιβάλλεται η ομάδα μας να ενισχυθεί αγωνιστικά και να αναδιοργανωθεί διοικητικά.

Ενδεικτική της αναγκαιότητας να βρεθεί μια λύση το συντομότερο δυνατό προκειμένου να μπει ένα οριστικό και αμετάκλητο τέλος στο αδιέξοδο, ήταν και η απάντηση του προπονητή μας Σωκράτη Οφρυδόπουλου σε ερώτηση δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον νικηφόρο αγώνα με τα Τρίκαλα για το μέλλον της Παναχαϊκής. «Με ποιον να μιλήσω;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά, θίγοντας με τον πλέον εύστοχο τρόπο το γεγονός ότι η ομάδα μας είναι ακέφαλη.

Στον απόηχο του θριάμβου μας επί του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, που απέδειξε περίτρανα τη δυναμική και τη «βαριά» φανέλα της ομάδας μας, καθώς παρήλθαν οι 48 ώρες και οι μέτοχοι δεν τοποθετήθηκαν επί της πρότασης μου, θεωρώ βάσιμα ότι την απορρίπτουν και δυστυχώς αναλαμβάνουν εφεξής τις ευθύνες τους για τη διαιώνιση του σημερινού αδιεξόδου, με ό, τι αυτό θα συνεπάγεται για τις τύχες της Παναχαϊκής.

Κατόπιν αυτού αποσύρω την πρόταση μου, δηλώνοντας ότι παραχωρώ δωρεάν τις μετοχές μου στον Παναγιώτη Κωστόπουλο, τιμώντας στο πρόσωπο του όλους τους αγνούς και πιστούς φιλάθλους της Παναχαϊκής.

Ευχόμενος ειλικρινά για το καλό της οι συζητήσεις με τον Σαουδάραβα επιχειρηματία να ευοδωθούν, εννοείται και εξυπακούεται ότι ως ένας από εσάς θα παραμείνω πιστός στρατιώτης της αγαπημένης μας ομάδας.

ΥΓ. Σε επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκής 1891, μού γνωστοποιήθηκε ότι το απόγευμα της Τρίτης, λίγο πριν από τον αγώνα  με τον ΠΑΟΚ, υπήρξε συνάντηση με εκπροσώπους του Σαουδάραβα ενδιαφερόμενου επενδυτή, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Στη διάρκεια της συμφωνήθηκε να τού προσκομιστούν εντός δύο ημερών όλα τα απαραίτητα έγγραφα.»

You May Also Like