Πένθος στο Romeo για το θάνατο του Μanolo

Θλίψη και οδύνη έχει σκορπίσει στην οικογένεια του νυχτερινού κέντρου Romeo η είδηση του θανάτου του Μανώλη Κλαράκη (Manolo), που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, αφού τον παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μηχανή μεγάλου κυβισμού, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση στο facebook του πατρινού επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Όπως πληροφορείται στο “patragossip”, ο εκλιπών εργαζόταν ως μπάρμαν σε χώρους νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας. Για πολλά χρόνια αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι του Romeo, ενώ τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο ΥΤΟΝ, που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και διευθυντής είναι ο κος Βασιλειάδης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τελευταίου

Σήμερα είναι μια θλιβερή ημερα..
Ημέρα πενθους για την οικογένεια του ROMEO 
Με βαθύ πόνο αποχαιρετούμε στις 16:00
στο Κοιμητηρο Σχιστού τον αγαπημένο μας ΜΑΝΩΛΗ ΚΛΑΡΑΚΗ 
(MANOLO)
που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο,αφού τον παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μηχανή μεγάλου κυβισμού!!!!
Η μοίρα σκληρή και αδυσώπητη βρήκε αυτόν τον τραγικο,άδικο τρόπο να του κόψει το νήμα της ζωής ….και να μας βυθίσει όλους στο πένθος…Ο χαρακτήρας,η σεμνότητα, η τιμιότητα και η ιδιοσυγκρασία του υπαγόρευαν έναν άνθρωπο που γινόταν αυτόματα ΑΓΑΠΗΤΟΣ και ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ με όλους,έναν άνθρωπο με αξίες και θετική στάση ζωής με αφοσίωση στην δουλειά του και την υπέροχη υποδειγματική οικογένεια του..!!!
“Οι χαρες είναι ρηχες,οι λυπες βαθιες”
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ MANOLO
ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ
ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ….

You May Also Like