Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σωτηρόπουλος αναλαμβάνει το γραφείο Τύπου της Παναχαϊκή

Μετά την παραίτηση του Σπύρου Μπουλή από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε ο διάδοχος του.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον γενικό αρχηγό της Παναχαϊκής Τάκη Κυριακόπουλο στην media day της Δευτέρας (7/1), ο Γιώργος Σωτηρόπουλος ανέλαβε υπεύθυνος του γραφείου Τύπου σε μία δύσκολη είναι η αλήθεια περίοδο για την ομάδα της Πάτρας.

Ήδη, εδώ και λίγα 24ωρα έχει πιάσει δουλειά με το σάιτ της ΠΑΕ να είναι συνεχώς ενημερωμένο με όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και στο πρόσφατο ματς με τα Τρίκαλα ουσιαστικά έκανε ντεμπούτο σε αυτό το πόστο.

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος δεν είναι άγνωστο πρόσωπο στους κύκλους της ομάδας καθώς τα τελευταία χρόνια κάλυπτε το ρεπορτάζ των “κοκκινόμαυρων”, ενώ είχε ήδη μια άτυπη συνεργασία με το Γραφείο Τύπου από την πρώτη κιόλας χρόνια της Γ Εθνικής. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2017 είχε παρουσιάσει με απόλυτη επιτυχία την φιέστα ανόδου της Παναχαϊκής, ενώ έχει αναλάβει και τον ρόλο του εκφωνητή γηπέδου.

Ο νεαρός δημοσιογράφος είναι οικείο πρόσωπο στο ποδοσφαιρικό τμήμα γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις ενώ σε νεαρή ηλικία έπαιξε ως ποδοσφαιριστής σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών της Παναχαϊκής έως και την ομάδα Νέων και τις περισσότερες χρόνιες φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Δημοσιογραφικά τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 όντας βασικό στέλεχος του σταθμού έως ότου αποχωρήσει για στρατιωτικούς λόγους (υπηρετεί την θητεία του στην αεροπορία) ενώ έχει υπάρξει και παρουσιαστής αθλητικών ειδήσεων σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (Lepanto, Super B, PLP). Παράλληλα, έχει αποκτήσει και πτυχίο στην Αθλητική δημοσιογραφία έχοντας την σχετική πιστοποίηση.

Εμείς, η συντακτική ομάδα του patragoal.gr είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι καθώς ο Γιώργος μέχρι πρότινος ήταν άμεσος συνεργάτης του σάιτ μας, ενώ τα πρώτα του βήματα στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας τα έκανε στο www.patragoal.gr!

Γιώργο, καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα! Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσεις με το ίδιο πάθος για να πετύχεις και  σε αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας σου!

-από την  συντακτική ομάδα του patragoal.gr

You May Also Like