Ο Αντώνης Κουνάβης κάνει την έκπληξη και ζητάει να αναλάβει την Παναχαϊκή

Επιστολή προς τους μετόχους της Παναχαϊκής Συμμαχίας, με την οποία τους καλεί να του παραδώσουν τις μετοχές του προκειμένου να αναλάβει τη λειτουργία της ΠΑΕ Παναχαϊκή, απέστειλε ο Αντώνης Κουνάβης.

Ο κ. Κουνάβης δίνει προθεσμία στους μετόχους να απαντήσουν στην πρότασή του εντός 48 ωρών.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Στις πρόσφατες συναντήσεις που κάναμε, ως μέτοχοι της ιστορικής ομάδας μας, κατέθεσα επανειλημμένως την άποψη ότι όλοι μαζί, από κοινού, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη συνέχεια της Παναχαϊκής. Και γι’ αυτό το σκοπό σάς κάλεσα σε μια συστράτευση, χωρίς να καταφύγουμε σε τρίτους αναζητώντας λύσεις αμφιβόλου αποτελεσματικότητας.

Δυστυχώς, όμως, με εξαίρεση τον Αντώνη Ποταμίτη, ουδείς άλλος ανταποκρίθηκε στην πρόταση μου.

Καθώς το σχετικό κάλεσμα μου έπεσε στο κενό, επανέρχομαι δια της παρούσης επιστολής να σάς ζητήσω να συνεισφέρετε, βάσει του ποσοστού των μετοχών που κατέχετε, ώστε να καλυφθούν οι έως σήμερα τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκής 1891.

Παράλληλα, σάς ζητώ να μού παραδώσετε τις μετοχές σας, προκειμένου να αναλάβω πλήρως τη λειτουργία της και με την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη των χιλιάδων οπαδών μας, η αγαπημένη μας ομάδα να πορευτεί και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών, φτάνοντας εκεί που τής αξίζει και θέλουμε όλοι να βρίσκεται.

Εγγύηση προς αυτό αποτελεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις οικονομικές δυσκολίες των τελευταίων μηνών, στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, και ως εκ τούτου αξίζει θερμών και εγκάρδιων συγχαρητηρίων.

Υ.Γ. Περιμένω τις απαντήσεις των μετόχων εντός 48 ωρών.

Mε εκτίμηση,

Αντώνης Κουνάβης»

You May Also Like