Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει για πρώτη φορά τον Δήμο της Πάτρας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε και επίσημα ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Ο  νυν Αντιπεριφερειάρχης , ανήμερα την Πρωτοχρονιά και αφού ολοκληρώθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η εκδήλωση ανταλλαγής ευχών για το νέο έτος, απευθύνει πρόσκληση-κάλεσμα προς τους συμπολίτες του, με στόχο – όπως αναφέρει – να αποκτήσει η Πάτρα το ρόλο και την αίγλη της, ως τρίτη πόλη της χώρας, ως πρωτεύουσα της Νοτίου Ελλάδας.

Παράλληλα, όπως τονίζει στην δήλωσή του, θα επιδιώξει συνεργασίες ακόμη και με αυτούς που διαφωνεί, ενώ το πλήρες πρόγραμμα για την πόλη θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα.

Ολόκληρη η δήλωση – πρόσκληση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου:

«Πρώτη του χρόνου.

Αφετηρία μιας νέας χρονιάς.

Αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα, για όλους.

Ένα νέο ξεκίνημα και για μένα, αν και σε ένα χώρο γνώριμο, οικείο και αγαπημένο, αυτόν της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αυτή την ημέρα θέλω να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου να συμμετέχω στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του προσεχούς Μαΐου, ως Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων.

Με τη θέληση να συμπορευτώ με τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες που πιστεύουν ότι η πόλη μας δικαιούται και μπορεί να ανακτήσει το ρόλο και την αίγλη της, ως τρίτη πόλη της χώρας, ως πρωτεύουσα της Νοτίου Ελλάδας.

Χωρίς διάθεση να μηδενίσω την προσφορά κανενός, όλο το επόμενο διάστημα θα καταθέσω στην κρίση σας ιδέες και προτάσεις. Ακόμα και με όσους διαφωνήσουμε, θα επιδιώξω να έχουμε έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πλατιά λαϊκή πλειοψηφία που θα γυρίσει σελίδα για την Πάτρα μας.

Ας είναι το 2019 η πρώτη χρονιά αυτής της δημιουργικής προσπάθειας. Για την Πάτρα και για όλους μας.

Τις θερμότερες ευχές μου η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες, να φέρει σε όλες και σε όλους μας υγεία, δύναμη, χαρά και ευόδωση των προσωπικών στόχων.

Γρηγόρης Αλεξόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων»

You May Also Like