Πάτρα : Δεν προλάβεναν τον “Αυστραλό”- Μετέτρεψε το πάτωμα νυχτερινού κέντρου σε…απέραντο ανθοπωλείο για τον …θαμώνα Βελισσάρη, που ψήφισε Αργυρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι πολλοί εκείνοι που ξοδεύουν πολλά πανέρια ευρώ για χάρη τoυ. Ο Γιώργος Βελισσάρης είναι αναμφισβήτητα το Νο1 στην κατηγορία του τραγουδιστής της γενιάς του. Το ότι θα ξόδευε το ίδιο πρόσωπο αρκετές χιλιάδες ευρώ, όχι σε κάποια προγραμματισμένη εμφάνιση του, όπως συνέβη το Σάββατο στο Αρχοντικό της Ευτυχίας, που έκανε ότι και τις προηγούμενες φορές, τον «έχτισε» δηλαδή με λουλούδια και αμέτρητα καμμένα μπουκάλια, αλλά ενώ διασκέδαζε με την οικογένεια του το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, δεν το περιμέναμε…κι όμως συνέβη.

Διαβάστε επίσης : Έτσι ευχήθηκε Έλληνας τραγουδιστής «χρόνια πολλά» στον αδελφικό του φίλο, που κάνει χιλιοστά τα χιλιόμετρα (pic)

Το λέμε και το εννοούμε: Τον «έθαψε» με λουλούδια ο Ελληνοαυστραλός Θέμης Καλαθάς, πού βρίσκεται Ελλάδα για να περάσει οικογενειακώς τις γιορτές, αφήνοντας όλους τους παρευρισκομένους άφωνους σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας. 

Διαβάστε επίσης : Ήρθε από την άλλη άκρη του κόσμου, μόνο για τον Βελισσάρη!

Έμειναν όλοι άναυδοι- για να μην σας πούμε παγωτό- με την άνεση του αυτή, αλλά και την υπερβολική αγάπη που έδειχνε ως προς το πρόσωπο του τραγουδιστή.  

Στην κυριολεξία δεν τον προλάβαιναν οι λουλουδούδες του μαγαζιού.

Πολλοί εκείνοι που αναρωτήθηκαν το «πότε θα σταματήσει». Όπως μαρτυρά ο φακός του «patragossip», ο Θέμης αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε δεδομένο, «γκρεμίζοντας» αρχικά το τραπέζι που καθόταν με τον Βελισσάρη και στη συνέχεια, μετέτρεψε το πάτωμα του νυχτερινού κέντρου σε…απέραντο ανθοπωλείο!

 

Αυτονόητο λοιπόν και φυσικό επακόλουθο των παραπάνω ήταν, ο πιο famous καλλιτέχνης του λεγόμενου λαϊκοδημοτικού τραγουδιού , που πρωτοστατεί στα πανηγύρια της περιοχή, να έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να σηκωθεί και να σταθεί. 

 

 

Ο Αυστραλός επιχειρηματίας έδειξε δε ιδιαίτερη αδυναμία στο μεγαλύτερο σουξέ της εποχής, το «Ξημερώματα», το οποίο τραγούδησε με το δικό του στυλ ο Βελισσάρης. Μαζί βέβαια με τον Λευτέρη Κιντάτο, τον επικεφαλής του σχήματος στο Romeo Plus Patras , που εκτυλίχθηκαν οι εικόνες, για να σας λυθούν όλες οι απορίες, και παράλληλα στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Αργυρού (ο οποίος το ερμήνευσε πρώτος).

Στον Κωνσταντίνο Αργυρό επέμεινε και ο γιος του Γιώργου Βελισσάρη, ο πολυτάλαντος από μικρός Κωνσταντίνος, καθώς τραγούδησε το «Λιώμα»  πάνω σε ένα …βουνό από γαρύφαλλα. 

You May Also Like