Πέτυχαν με Σερέτη και το ξαναδοκιμάζουν

Είναι δύο άνθρωποι που κινούνται πίσω από τα φώτα και τις κάμερες, αλλά έχουν αφήσει το στίγμα τους σε χώρους μαζικής εστίασης και διασκέδασης της Πάτρας. Μάλιστα σε μια εποχή που όλοι πίστευαν πως η διοργάνωση live μουσικών εκδηλώσεων με guest επώνυμους τραγουδιστές έχει τελειώσει, οι Αντώνης Καμπάκος & Γιάννης Ρουμελιώτης , με «ένσημα» και «προϋπηρεσία», πήραν το ρίσκο και το δοκίμασαν. 

Έτσι, Κυριακή 1 Δεκεμβρίου ήταν, όταν έφεραν την Εβίτα Σερέτη στο Club 66, που ήρθε για να απογειώσει το βράδια μας, και κόντρα σε εκτιμήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις, τα πήγε εξαιρετικά.

Κινούμενοi στην ίδια λογική, με πολύ δουλειά, μυαλό και όρεξη, «έκλεισαν» για την τελευταία Κυριακή του 2018, και συγκεκριμένα στις 30/12, την τραγουδίστρια που ξέρει να σε ξεσηκώνει. Την Εβίτα Σερέτη και πάλι. Ενώ από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει και ο αγαπημένος της Μάριος Τσιτσόπουλος .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Το ζητούμενο παραμένει να ικανοποιήσουν κάθε ατομική και συλλογική προσδοκία. Αφενός του κόσμου που τους ακολουθεί και τους στηρίζει τόσα χρόνια και αφετέρου τις αξιώσεις που έχουν από τον εαυτό τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
Γιάννης Ρουμελιώτης- Αντώνης Καμπάκος

You May Also Like