Ποια Πατρινή τραγουδίστρια «έχτισαν» με γαρύφαλλα στη Θεσσαλονίκη;

Έτσι για την ιστορία, έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα. Αν και τα πρώτα της δειλά βήματα τα έκανε σε πίστες της Πάτρας, από όπου έλκυει την καταγωγή της, και κατάφερε να ξεχωρίσει, απέδειξε, πώς είχε όλο το πακέτο, για να γράψει τη δική της «ιστορία» στο λαϊκό πεντάγραμμο!

Το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από την Heaven Music, με τίτλο «Μαρτύριο Ο Έρωτας», με την υπογραφή δύο σπουδαίων δημιουργών, μουσική του Χρήστου Κυπριανίδη και στίχους της Χαρίκλειας Λεπτοκαρίδου , κλέβει την παράσταση ραδιοφωνικά, ενώ ακούγεται σε όλα τα κλαμπ πανελλαδικά. Αυτό όμως που συμβαίνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο «Θέμα Live stage.», όπου εμφανίζεται από την προηγούμενη βδομάδα, με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, δεν περιγράφεται. Το βίντεο, που καταγράφηκε πριν από λίγες ώρες, αποδεικνύει έμπρακτα τον θαυμασμό στο πρόσωπο και τη μοναδική φωνή της Μίνας Ευαγγέλου, που έχει αποκτήσει μεγάλους θαυμαστές. Έχοντας την «χτίσει» από την κορυφή μέχρι τα νύχια, με εκατοντάδες πανέρια λουλούδια, κάτι που συμβαίνει σε κάθε εμφάνισή της επί σκηνής, η Πατρινή λαϊκή ερμηνεύτρια, αποδεικνύει ότι είναι μία καλλιτέχνιδα, που θα μας απασχολήσει πολύ!

Την ώρα που η Μίνα Ευαγγέλου, όντας μάλιστα καθιστή, ερμήνευε την μεγάλη επιτυχία της αξεπέραστης Βίκυς Μοσχολιού, «Άνθρωποι μονάχοι», την «έπνιξαν» στα γαρύφαλλα. 

You May Also Like