Έτσι ευχήθηκε Έλληνας τραγουδιστής «χρόνια πολλά» στον αδελφικό του φίλο, που κάνει χιλιοστά τα χιλιόμετρα (pic)

«Αδερφέ χρόνια σου πολλά πολύχρονος να σε χαιρόμαστε να έχεις πάντα υγεία Να χαίρεσαι τα παλικάρια σου, γιατί τέτοιοι άνθρωποι σαν εσένα χρειάζονται σ’ αυτή την κοινωνία με Τέτοια καρδιά και με τέτοια ψυχή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!family !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!», σχολίασε κάτω από την κοινή του φωτογραφία με τον ομογενή επιχειρηματία εξ Αυστραλίας ο αδιαμφισβήτητα κορυφαίος Έλληνας εκπρόσωπος του παραδοσιακού, αυτοδίδακτου δημοτικού τραγουδιού.

Με αυτό τον τρόπο, ο Γιώργος Βελισσάρης θέλησε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» την ημέρα των γενεθλίων του Θέμη Καλαθά, γνωστότερου ως «τρελός Αυστραλός» . Ο οποίος, για να τα λέμε όλα , εκπροσωπεί επάξια τον συγκεκριμένο τίτλο, καθώς δεν δίστασε να έρθει από την άλλη άκρη του κόσμου για τον φίλο του τον Βελισσάρη και θα ξανακάνει το ίδιο.  Για δεύτερη φορά αύριο, Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, όπου θα παραστεί στο Αρχοντικό της Ευτυχίας στην Πάτρα, στην προγραμματισμένη εμφάνιση του «πριγκιπόπουλου», έχοντας στο πλευρό του την Γιώτα Γρίβα . 

Ο Θέμης, λοιπόν, είναι κάτι παραπάνω από ένας κοινός φίλος στη ζωή του Γιώργου Βελισσάρη . Τον νιώθει κομμάτι της οικογένειας του, και μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία! Τόσο στα παραδοσιακά πανηγύρια του καλοκαιριού, που πάντα κάνει αναφορά σε αυτόν άμεσα, παρότι ο αδερφικός του φίλος βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Όπως παρακάτω …

You May Also Like