Κατά μέτωπον επίθεση Κ. Σπηλιόπουλου σε Κατσιφάρα : «Υπάλληλος» της Κυβέρνησης

Σφοδρή επίθεση στον περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα αλλά και το Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας, σχετικά με τις αντιδράσεις στα έργα υποδομών στην περιοχή, εξαπέλυσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, Κώστας Σπηλιόπουλος.

Ο κ. Σπηλιόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα, κατηγόρησε τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα ότι λειτουργεί ως «υπάλληλος» της κυβέρνησης, καθώς δεν προβάλει καμία αντίδραση για τις καθυστερήσεις στα έργα, και κυρίως αυτά που αφορούν την έλευση του τρένου μέχρι το νέο λιμάνι της Πάτρας και την Πατρών-Πύργου.

Επίσης τόνισε ότι ο παραδοσιακά «μεσαίος» χώρος ψηφοφόρων της Δυτ. Ελλάδας είναι βαθιά δυσαρεστημένος από την επιλογή του κ. Κατσιφάρα να κατέλθει ως υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση εξαπέλυσε και κατά του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτ. Ελλάδας, καθώς, όπως ανέφερε, είναι ντροπή αυτοί που εκπροσωπούν τον τεχνικό κόσμο να σιωπούν.

Όπως τόνισε, αίολα είναι όσα έχουν εξαγγελθεί από το Υπουργείο Υποδομών σχετικά με την κατασκευή της νέας σιδηροδρομικής γραμμής από το Ρίο έως τον Αίγιο Διονύσιο στην Πάτρα, αλλά και το τελευταίο κομμάτι από Αγ. Διονύσιο μέχρι το νέο λιμάνι, καθώς καμία χρηματοδότηση δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

You May Also Like