«Σάρωσε» η Εβίτα Σερέτη μετά από τη γέννα στην Πάτρα- Μεγάλες καταναλώσεις (εικόνες)

Το «Ελα να δεις» στην κυριολεξία έγινε στο νυχτερινό κέντρο «Club 66» της Πάτρας, όπου το Σάββατο το βράδυ, έδωσε  το «παρών» η μία και μοναδική Εβίτα Σερέτη. Στην πρώτη της εμφάνιση μετά από τη γέννα. Θυμίζουμε ότι γέννησε πριν από δύο μήνες περίπου και στο ριζικά ανανεωμένο μαγαζί του Αντώνη Καμπάκου και Γιάννη Ρουμελιώτη,  έκανε την πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση ως νέα μαμά.

Διαθέτοντας έναν μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο ερμηνείας,  η Εβίτα Σερέτη επέστρεψε δριμύτερη στα μουσικά δρώμενα με ένα άκρως ξεσηκωτικό …live. Στο αγαπημένο στέκι της Αγίου Ανδρέου, που, κόντρα σε κάθε αρχικό προγνωστικό, δείχνει ότι ήρθε για να μείνει, στην κυριολεξία μετά τις 11.30 δεν έπεφτε «καρφίτσα». Και απ’ όσους αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να δώσουν το παρόν πολύ λίγοι και με καλό «κονέ» ήταν αυτοί που βρήκαν τραπέζι μιας και το μαγαζί είχε πληρότητα 100%.

Η λαϊκή τραγουδίστρια βγήκε στην πίστα λίγα λεπτά μετά της δύο με μαύρο outfit και ο κόσμος ξεσηκώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Και από εκεί και πέρα άρχισαν και οι καταναλώσεις αλλά και τα λουλούδια που ήταν αρκετά για τους χαλεπούς καιρούς που διανύει η νύχτα. Ειδικά δε στο δεύτερο πρόγραμμα της επικράτησε πανικός… Τέτοιος που θύμιζε άλλες εποχές…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και εσωτερικός χώρος
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

You May Also Like