Επιστρέφει σε Αθηναϊκή πίστα η εκρηκτική ξανθιά; Με ποιον «έδωσε τα χέρια»

Περίμενε καρτερικά την κατάλληλη στιγμή και η ταχέως ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια, που σου κόβει την ανάσα με την εξωτερική της εμφάνιση και θεωρείται πρότυπο ομορφιάς, επιστρέφει δυναμικά σε ένα πρώτης τάξεως μαγαζί της Λ. Συγγρού.

Εντάξει τώρα.  Η εκρηκτική Άννα Μαρία -μούσα του Ηλία Φιλίππου, του κορυφαίου στιχουργού στην Ελλάδα-είχε πολλές προτάσεις να εμφανιστεί σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, ωστόσο επιδίωξε το «βήμα παραπάνω» στην καριέρα της. Και απλώς δεν ήθελε να κάνει βιαστικές κινήσεις που ίσως να πληρώσει στο μέλλον.Έτσι, αποδέχτηκε την πρόταση του ιδιοκτήτη της «Πύλης Αθηνών», του κου Πάνου Τσοπούρογλου, να συμμετάσχει στο νέο σχήμα με τους Χρήστο Αντωνιάδη-Γωγώ Ρωμαίου & Κωνσταντίνο Μάνη,  με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τις 7/12

Με το «σκάσιμο» της είδησης πολλοί κακεντρεχείς και εκδικητικοί τύποι , το φυσάνε και δεν κρυώνει. Την είχαν για «τελειωμένη», κι όμως αυτή όχι μόνο τους διαψεύδει κατηγορηματικά, αλλά… επιπλέον τους «πιάνει αδιάβαστους».

Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να συνυπολογίσετε και το γεγονός ότι η εκρηκτική Άννα Μαρίνα ετοιμάζει το νέο της τραγούδι . 

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Anna Maria, κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Anna Maria, στέκεται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Anna Maria, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Anna Maria, στέκεται

 

You May Also Like