Άκρως επιτυχημένο το πρώτο τριήμερο του «Ventana Music Hall»- Νέες εκπλήξεις για αυτή τη βδομάδα

Εμπορικά επιτυχημένη στάθηκε η επιχειρηματική κίνηση του Αντώνη Λαλιώτη, μάλιστα εν καιρώ οικονομικής κρίσης, να ανοίξει μπουζούκια στην οδό Μπακαούρη προς Γερμανού, ακριβώς δίπλα από το On-Off,  που φέρουν το όνομα «Ventana Music Hall». Καθώς το δημιούργημα του, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του την περασμένη Πέμπτη 29/11, κατάφερε να προσελκύει θαμώνες όλων των ηλικιών το πρώτο τριήμερο 29 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου και να πετύχει έτσι το καλύτερο άνοιγμα νυχτερινού κέντρου στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια.

Η επιτυχία αυτή φαίνεται πως δεν καθησυχάζει την ιδιοκτησία του Ventana. Τον κο Λαλιώτη δηλαδή. Ο οποίος, όπως πληροφορηθήκαμε, μας ετοιμάζει εκπλήξεις για την βδομάδα αυτή. 

Λοιπόν, εχουμε και λέμε!…

  • Ο Τάσος Μαραγκός, ο δημιουργός του τραγουδιού «Πατρινό Καρναβάλι για πάντα», που ακούμε εδώ και 20 χρόνια στις παρελάσεις και όχι μόνο, μαζί με την Κορίνα Βρακατσέλη αναλαμβάνουν την διασκέδαση σας για αυτή την Τετάρτη 5/12.
  • Την αμέσως επόμενη, Πέμπτη 6/12, το μόνιμα σχήμα, με τους Χ.Μαλβίνα- Ν.Λιακοπούλου, Ν.Αδάμ, Χ.Ζέρβα & Φρνταζέσκα Θεοδωρογιώργη,  θα πάρει τα ηνία .
  • Παρασκευή 7/12, μόνο για τη συγκεκριμένη μέρα, ο γνωστός σε όλους μας Μάκης Ζαπίδης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα! Τραγούδια του χθες και του σήμερα που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και το σίγουρο είναι πως θα συνεπάρει τους θαμώνες με την θετική του ενέργεια επί σκηνής σε συνδυασμό με την γνήσια λαϊκή του φωνή!
  • Το καλύτερο πάντως σας το φυλάγαμε για το Σάββατο 8/12. Πως αλλιώς να χαρακτηρίσουμε την παρουσία του μοναδικού και αγαπημένου Γιάννη Πανίτσα, που ξέρει όλα αυτά τα χρόνια να μας διασκεδάζει με τον καλύτερο τρόπο και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Επιστρέφει και είναι έτοιμος να μας ξεσηκώσει.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα παίζουν μουσικά όργανα και κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, ποτό και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στη σκηνή, άτομα παίζουν μουσικά όργανα και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

You May Also Like