Ήρθε για να … μείνει η Μαρίνα Νικολοπούλου!

Η γέννημα-Θρέμμα Πατρινή Μαρίνα Νικολοπούλου, που τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη περσινή παρουσία της στο σχήμα του «North Livs Stage», στο δημοφιλές νυχτερινό στέκι των Βορείων Προαστίων στην Αθήνα,  όντας στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη , όπου και ξεχώρισε με το ταλέντο της, μετά τη συνεργασία αυτή, κατάφερε να αποδείξει, πώς είχε όλο το πακέτο, για να αναδειχθεί και να παραμείνει, στα ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Ούσα στη συνείδηση του κόσμου, η περσινή «μούσα» του κορυφαίου λαϊκού βάρδου, η Μαρίνα Νικολοπούλου, χάραξε μία μουσική πορεία, με γερές βάσεις, που τη χρίζουν νικήτρια σε αυτό που αγαπάει να κάνει, με μεράκι. Έχοντας στο πλούσιο βιογραφικό της, και άλλες σημαντικές συνεργασίες, με κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, η είσοδός της στην οικογένεια του Fragelico, εκτόξευσε στα ύψη τις μουσικές μετοχές της, καθεριώνοντάς τη πλέον, ως το νέο ταλαντούχο «αίμα» του μουσικού πενταγράμμου. Διαθέτοντας μία μοναδικής λαϊκής χροιάς φωνή, η Μαρίνα Νικολοπούλου, ετοιμάζεται να πάρει στα «χέρια» της, το τραγούδι που γράφει για εκείνη ο μετρ των επιτυχιών, το όνομά του οπoίου θα αποκαλύψουμε εν καιρώ, και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

H Μαρίνα Νικολοπούλου, που αποτελεί αναμφισβήτητα, το Next Big Thing στα μουσικά δρώμενα, αυτή την περίοδο, ανάβει «Φωτιές» στην πίστα του Φρατζέλικο, στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη και του Νίκου Μακρόπουλου. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: την μαρινα νικολοπουλου

Η εικόνα ίσως περιέχει: την μαρινα νικολοπουλου, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

Η εικόνα ίσως περιέχει: την μαρινα νικολοπουλου, χαμογελάει

You May Also Like