Ο Mr. Bodegas θυμάται : «Σκούπιζα τα λουλούδια και γέλαγαν ..»

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχει παραχωρήσει αρκετές συνεντεύξεις. Απ’ όλες, όμως, μια είναι αυτή που παραμένει ακόμα και σήμερα χαραγμένη στο μυαλό του τηλεοπτικού κοινού. 

Ο Λευτέρης Ανδριόπουλος, συνιδιοκτήτης του περίφημου εστιατόριου Bodegas στη Ρήγα Φεραίου της Πάτρας, «αποκαλύφθηκε» στην Άντη Μαγνησαλή. Η οποία, όπως γνωρίζετε, επιμελείται και παρουσιάζει την δημοφιλή εκπομπή «Βιογραφίες» , που προβάλλεται στο Super B, και που με “κράχτες” γνωστές προσωπικότητες της πολιτικής, του αθλητισμού του επιχειρείν και του θεάματος, αναδεικνύει διάφορες ξεχωριστές, αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής και της πορείας τους, “καθηλώνοντας” έτσι το τηλεοπτικό κοινό.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, ο κος Ανδριόπουλος είπε τα εξής: «Από μικρό παιδί, που ονειρευόντουσαν όλοι τότε στην Ελλάδα να ακολουθήσουν την καριέρα του γιατρού και του δικηγόρου, εμένα με έλκυε ο λαμπερός χώρος της νύχτας. Μάλλον λόγω ότι ήμουν πάντα αρκετά υπερκινητικός και δημοσιοσχετίστας. Έτσι, λοιπόν, έγινα barman. Να τονίσω εδώ βέβαια, πως ξεκίνησα από το μηδέν. Θυμάμαι ένα χαρακτηριστικό περιστατικό. Ήμουν βοηθός σερβιτόρου στο καλύτερο μπουζουξίδικο τότε της Πάτρας, σκούπιζα τα λουλούδια από τη πίστα, ενώ γελούσαν καθώς με έβλεπαν οι φίλοι μου από κάτω..»

You May Also Like