Στο πλευρό του Αλεξόπουλου ο Γιώργος Καυκάς (pic)

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γρηγόρη Αλεξόπουλου για τον δήμο της Πάτρας, εκφράζει με δηλώσεις του στον «Κόσμο» ο εκλεγμένος με τον συνδυασμό του Κώστα Χριστόπουλου στις προηγούμενες εκλογές δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καυκάς. Η στήριξη Καυκά είναι η πρώτη δημόσια τοποθέτηση υπέρ της υποψηφιότητας του Γρηγόρη Αλεξόπουλου για τον Δήμο Πατρέων και αναμένεται να συζητηθεί καθώς μιλάμε για μετακίνηση από τον συνδυασμό «Νέα Πόλη» και επί της ουσίας για ενίσχυση του αυτοδιοικητικού υπερκομματικού προφίλ που επιχειρεί ο κ. Αλεξόπουλος.

Ερωτώμενος σχετικά με το ενδεχόμενο ανάμιξής του στα δημοτικά πράγματα της Πάτρας, ο κ. Καυκάς τόνισε: «Για μένα προτεραιότητα έχει η αυτοδιοικητική πρόταση που εγγυάται την ανάπτυξη της πόλης και την έξοδό της από την στασιμότητα και την εσωστρέφεια στην οποία την έχει υποβάλλει η δημοτική αρχή του ΚΚΕ. Απέναντι στη στράτευση στην ιδεολογική γραμμή του ΚΚΕ, οφείλουμε να αντιπαραθέσουμε μια πρόταση με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και με αναπτυξιακό λόγο και σχεδιασμό.

Μια πρόταση που θα ενώνει και δεν θα χωρίζει, που θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις να περάσει η πόλη στην επόμενη μέρα, με όραμα, πολυφωνία, πολυσυλλεκτικότητα, χωρίς φοβικά σύνδρομα, με επιλογές που θα δημιουργούν θέσεις εργασίας και συνθήκες ανάπτυξης και δεν θα ανακυκλώνουν τη μιζέρια και την δαιμονοποίηση κάθε αντίθετης φωνής.

Εκτιμώ ότι αυτή η ευρεία, αυτοδιοικητική πρόταση μπορεί να εκφραστεί από τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, στην κατεύθυνση μιας συνεργασίας δυνάμεων πέρα από κόμματα και στείρες αντιλήψεις που μπορεί να έχει νικηφόρα κατάληξη στην εκλογική αναμέτρηση του ερχόμενου Μαΐου και άρα νικηφόρα κατάληξη για την Πάτρα που είναι εγκλωβισμένη σε μια μονόφθαλμη διαχείριση χωρίς μέλλον, την ίδια ώρα που άλλες πόλεις στη χώρα καλύπτουν με θεαματική ταχύτητα το χαμένο χρόνο και αλλάζουν».

Η δήλωση Καυκά, έρχεται να επιβεβαιώσει όσα ακούγονται σχετικά με τις κινήσεις του Γρηγόρη Αλεξόπουλου ο οποίος δεν έχει μεν ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Πάτρας, αλλά όλες οι πληροφορίες συντείνουν ότι κινείται μεθοδικά και στη βάση ενός προγράμματος αρχών και θέσεων στην κατεύθυνση της εξασφάλισης συνεργασιών και στηρίξεων που θα κάνουν το ψηφοδέλτιό του έναν εκ των ισχυρών παικτών των εκλογών για το δήμο της Πάτρας.

-tempo24.news

You May Also Like