Η καλλονή που σπουδάζει στην Πάτρα, αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM, επειδή μάλωσε με τον μετρ του Αργυρού; ! (vids)

Εκτός GNTM βρέθηκε αιφνιδιαστικά την Τρίτη η 22χρονη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που εξέπληξε τους πάντες, όταν ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα συνεχίσω. Το έχω πάρει απόφαση. Ούτε θύμωσα ούτε απογοητεύτηκα. Δεν θέλω να μείνω άλλο στο σπίτι. Δεν συμβαίνει τίποτα στο σπίτι, αντιθέτως είμαι φίλη με όλα τα κορίτσια», είπε μεταξύ άλλων η καλλονή από το Αγρίνιο, που σπουδάζει στην Πάτρα, ενώ έχει εργαστεί σε γνωστές επιχειρήσεις εστίασης (π.χ Yayaz, Ma Cocotte).

 

Όλες έμειναν άφωνες και δήλωναν σοκαρισμένες από την απόφασή της. Της μίλησαν και τα κορίτσια, αλλά και η κριτική επιτροπή, προκειμένου να την μεταπείσουν, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και η Γαρυφαλλιά αποχώρησε, με κάποιες να λένε πως «μάλωσε με το αγόρι της».

Και για όσους δεν γνωρίζουν, όπως πριν από όλους έγραψε το patragossip στις 30 Ιανουαρίου του 2018, όταν ακόμη εργαζόταν στο Yayaz, ο σύντροφος της Γαρυφαλλιάς είναι ο Κωνσταντίνος Κυριακού. Ο προσωπικός μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού στο νυχτερινό κέντρο που συνεργάζεται και τον ακολουθεί πίστα από τότε που ο τραγουδιστής έκανε τα πρώτα του βήματα ως δεύτερο όνομα στις πίστες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, γένι

 

You May Also Like