Πειστική νίκη και δυναμική επιστροφή του Μπερδέση στο ρινγκ (εικόνες & βίντεο)

Μετά από 2 σχεδόν χρόνια απουσίας από τα ελληνικά ρινγκ λόγω τραυματισμού, επέστρεψε αρκετά «πεινασμένος» και απέδειξε πω θεωρείται, σαφέστατα και όχι άδικα, ο καλύτερος Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος εν ενεργεία!

Ο Πατρινός Τάσος Μπερδέσης, που χάρη στις τεράστιες ικανότητές του, έχει γίνει το νούμερο ένα στο μυαλό όλων σχεδόν των προπονητών της χώρας, στα πλαίσια της διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής ζώνης επαγγελματικής πυγμαχίας, που έγινε την Κυριακή στο πολυχώρο Belvedere Events, στην Πλατεία Μπουρναζίου- Περιστερίου, πέτυχε νίκη με ομόφωνη απόφαση. Μάλιστα, απέναντι σε έναν πολύ απαιτητικό αντίπαλο από την Βοσνία, ο οποίος είχε στο ενεργητικό του 40 νίκες και 10 ήττες! 

Ο ίδιος μετά το ματς μας δήλωσε στο “patragossip” :

«Περίμενα πως και πως την επιστροφή μου. Έγινε με τον καλύτερο τρόπο, ήμουν σε όλο το ματς πολύ μπροστά στα σημεία. Ήταν ένα καλό πάτημα για νέες προκλήσεις», ανέφερε  ο “λύκος” του μποξ.

Παράλληλα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram σχολίασε : “Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας. Αυτή η νίκη σε όλους εσάς.”

Αμέσως μετά, ο Τάσος Μπερδέσης ευχαρίστησε τους χορηγούς του : BARLOS ERGON (Γιώργο Μπάρλο), ΦΑΣΟΛΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ (Σπύρο Μπιράτση), ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ Ελαστικών(Χρήστο Βέρρας), IZI CAFE(Νίκο Διαμαντόπουλο ),COFFEE EXPERT (Βλάχο Ιωάννη) και την εταιρεία ΖΕΥΞΙΣ (Χρυσανθόπουλο Βασίλη),που στάθηκαν εμπράκτως στο πλευρό του και σε αυτό τον αγώνα!

Τέλος, να θυμίσουμε πως στις 26 του μήνα,  θα δώσει ματς στην Πολωνία.

Αντίπαλος του θα είναι ο Mateusz Rzadkosz, με ρεκόρ 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

 

Στο πλευρό του Τάσου Μπερδέση, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και δεκάδες Πατρινοί, οι οποίοι μετακινήθηκαν στην Αθήνα είτε με οργανωμένες εκδρομές, είτε με τα αυτοκίνητά τους .

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο Θόδωρος Βάσσος, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, άτομα τρώνε, πίνακας, εσωτερικός χώρος και φαγητό

You May Also Like