«Τρελάθηκε» ο Δ.Μπεγλερίδης για τους απολυμένους της Δημοτικής Μπάντας- «Είστε εντελώς άσχετοι. Κλειστό τώρα, δεν σε παίρνει – !» [Δείτε τα βίντεο με το απίστευτο ξέσπασμα του]

Ποιος είδε τον Δημήτρη Μπεγλερίδη και δεν τον φοβήθηκε. Ο πρώην μουσικός της δημοτικής μπάντας, μαζί με άλλους απολυμένους συναδέλφους του, παρέστη αιφνιδιαστικά στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού , όπου τα είπε όλα και μάλιστα «έξω από τα δόντια».

Χρησιμοποιώντας «πύρινη» γλώσσα και προσκομίζοντας τα απαραίτητα έγγραφα για την υποστήριξη της επιχειρηματολογίας του, έκανε μια σειρά από καταγγελίες .

Όλα αυτά συνοψίζονται στις κάτω «φαρμακερές» ατάκες του :

  • «Ψηφίσαμε Πελετίδη γιατί μας έλεγε ότι φορούσε παντελόνια και θα άνοιγε τη μπάντα»
  • «Εγώ δεν κατεβαίνω υποψήφιος να έχω ανάγκη από κάμερα»
  • «Τώρα δεν σε παίρνει, τώρα κλειστό»
  • «Είστε εντελώς άσχετοι»
  • «Μας έχει κουράσει» 
  • «Μη μου κουνάς εμένα το δάχτυλο »
  • «Εσύ ποιος είσαι, ο διαχειριστής της Πάτρας;»

 

 

 

 

 

 

Από τη μεριά του, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τάκης Πετρόπουλος, προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα της δημοτικής αρχής,  κατηγόρησε τον εκπρόσωπο των μουσικών Δημήτρη Μπεγλερίδη ότι «κάνει show!».

Ο τελευταίος απάντησε στον κ. Πετρόπουλο μέσω «patragossip», λέγοντας πως «Δεν λέω αερολογίες. Μιλάω με βάση ντοκουμέντα που έχω στην κατοχή μου, από το πως λειτουργούν οι Φιλαρμονικές άλλων πόλεων.  Κι όμως, τα βγάζουν ..σκάρτα. Δεν τα αναγνωρίζουν. Μάλλον έχουν σκοπό να αναθέσουν σε ιδιώτη την επαναλειτουργία της Μπάντας», ενώ πρόσθεσε ότι θα «συνεχίσει κόντρα σε όλους και όλα να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο».

Επιπροσθέτως, στη σειρά επαφών που θα έχει, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα είναι με την Ουρανία Μπίρμπα, δημοτική σύμβουλος Πατρέων με την παράταξη «ΡΑΠ – Ανθρώπινη πόλη» και τον Νίκο Τζανάκου (επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα, η δική μας Πόλη»). 

Να θυμίσουμε, βέβαια, ότι όλα ξεκίνησαν από μια «αιχμηρή ανάρτηση» του Δ. Μπεγλερίδη στα social media , που ανέδειξε το «patragossip» , και αμέσως μετά, «βγαίνοντας» στο Δελτίο Ειδήσεων Αχαίας του Best tv, πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις . 

πηγή βίντεο : achaia news.GR

 

 

You May Also Like