“Μάς εξαπάτησε ο Πελετίδης για την Μπάντα!” Ο Δ.Μπεγλερίδης καταγγέλλει για κοροϊδία τον Δήμαρχο Πατρέων (video)

Την πολιτική κοροϊδία του Κώστα Πελετίδη στο ζήτημα της επαναλειτουργίας της Μπάντας, που ως αντιπολίτευση είχε δεσμευθεί να ανοίξει άμεσα, αναδεικνύουν τα μέλη του διαλυμένου Δημοτικού σχήματος.

Και αυτό, μία μόλις ημέρα μετά τη νέα αποκάλυψη του Achaia News για το σοβαρό επεισόδιο των μελών της “Λαικής Συσπείρωσης” Τάκη Πετρόπουλου και Θεόδωρου Αγγελόπουλου στο προχθεσινό Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού, που προκλήθηκε για την μη επαναλειτουργία της Δημοτικής Μουσικής, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Πελετίδη.

Ο εκπρόσωπος των πρώην εργαζομένων της Δημοτικής Μουσικής Δημήτρης Μπεγλερίδης, μιλώντας στο Δελτίο Ειδήσεων Αχαίας του Best tv, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του Δημάρχου Πατρέων, καταλογίζοντάς του πολιτικό εμπαιγμό απέναντι στους μουσικούς.

Όπως τόνισε, προεκλογικά ο κ. Πελετίδης είχε υποσχεθεί ότι θα επαναλειτουργήσει την Μπάντα, αλλά από τη στιγμή που ανέλαβε Δήμαρχος έχει «παγώσει» το θέμα:

Τον ψηφίσαμε όλοι οι μουσικοί με τις οικογένειές μας και τους γνωστούς μας γιατί μας είπε ότι θα ανοίξει την Μπάντα και μας κορόϊδεψε, είπε ο κ. Μπεγλερίδης ανάμεσα στα άλλα, πλημμυρισμένος από οργή και αγανάκτηση για την κραυγαλέα ανακολουθία υποσχέσεων και έργων της Δημοτικής Αρχής.

“ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ”

Μάλιστα σημείωσε δεικτικά, ότι εάν υπήρχε φιλότιμο εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής θα είχαν λειτουργήσει την Μπάντα!

Όπως αποκάλυψε ο κ. Μπεγλερίδης, ο κ. Πελετίδης έχει απορρίψει σειρά ρεαλιστικών προτάσεων των μουσικών για επαναλειτουργία του σχήματος, οι οποίες προτάσεις είναι βασισμένες σε ανάλογες κινήσεις άλλων μικρότερων Δήμων της χώρας, που με τον τρόπο αυτό λειτούργησαν τη Δημοτική Μουσική τους.

Παράλληλα υποστήριξε ότι την ίδια ώρα που ο κ. Πελετίδης δαπανά 23.000 ευρώ για τις ανάγκες μίας και μόνο βραδιάς με τη συναυλία Μαργαρίτη στην Πάτρα καθώς και άλλα μεγάλα ποσά για την μετάκληση Αθηναίων καλλιτεχνών και σχημάτων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, θα μπορούσε να είχε δρομολογήσει την λειτουργία της Μπάντας με αναθέσεις έργου στους μουσικούς
.
Κάτι που πράττει για την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων, όπως όπως είπε, η Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει σε αναθέσεις έργου.

Δείτε όσα είπε ο εκπρόσωπος των μουσικών της Δημοτικής Μουσικής Δημήτρης Μπεγλερίδης στο Δελτίο Ειδήσεων Αχαίας του Best tv και στους δημοσιογράφους Έφη Καρούνια και Παναγιώτη Ρηγόπουλο

πηγή : achaianews.g

You May Also Like